Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Σε κλινική ψυχικής υγείας η πριγκίπισσα Σαρλίν - δεν έχει covid ή καρκίνο» (βίντεο)

Όσα είπε ο royal για την σύζυγό του και τις φήμες με την υγεία της

Η πριγκίπισσα Σαρλίνλαμβάνει θεραπεία σε κλινική ψυχικής υγείας «εκτός του Μονακό»  είπε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος μίλησε για την σύζυγό του και τον λόγο που χρειάστηκε να φύγει και πάλι μακριά από την οικογένειά της.

H πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε πριν μια εβδομάδα στο σπίτι της μετά από έξι μήνες παραμονής της στη Νότια Αφρική. Κατά την επιστορφή της φωτογραφίες με την επανένωσή της με τον Αλβέρτο, αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους, κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Ωστόσο η Σαρλίν έφυγε ξανά από το Μονακό,  παρά το γεγονός ότι μόλις είχε επιστρέψει από την πολύμηνη απουσία της. 

 

 

 

 

 Η 43χρονη πριγκίπισσα, χθες, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς αναρρώνει από μια «κόπωση, η οποία δεν είναι μόνο σωματική», όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Στο βίντεο που μοιράστηκε, φαίνεται η εθνική σημαία του πριγκιπάτου και ακούγεται ο εθνικός ύμνος, καθώς στις 19 Νοεμβρίου είναι η Εθνική Ημέρα του Μονακό, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα για τους Μονεγάσκους. 

Ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος μιλώντας στο Monaco-Matin χθες, με αφορμή την Εθνική Εορτή του Μονακό, επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του έφυγε από το πριγκιπάτο και μένει σε μια μυστική τοποθεσία ενώ «αναρρώνει από την κούραση» μακριά από τον άνδρα της και τα δίδυμα παιδιά τους αναφέρει το tatler

«Είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη ξεκούραση και ηρεμία» είπε σε άρθρο του. «Δεν είναι στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφθούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μία περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης».

 

 

 

 

Μιλώντας τώρα στο People o γιος της Grace Kelly ανέφερε διέψευσε τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει αναφορικά με την υγεία της γυναίκας του, ενώ αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να γίνει μία οικογενειακή παρέμβαση ώστε η πριγκίπισσα να μεταφερθεί σε θεραπευτικό κέντρο.

«Ήταν φανερά εξουθενωμένη σωματικά και συναισθηματικά. Δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμα και την οικογενειακή ζωή είπε ενώ απέδωσε την κατάσταση «σε διάφορους παράγοντες που αποτελούν ιδιωτικά ζητήματα».

Ακόμα πρόσθεσε ότι: «Καθίσαμε με τους αδερφούς της και την κουνιάδα της. Είχε πάρει την απόφασή της κι εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να την επιβεβαίωσει μπροστά μας. Το ήθελε. Ήξερε ήδη ότι το καλύτερο για εκείνη ήταν να φύγει και να ξεκουραστεί και να έχει ένα πραγματικό πρωτόκολλο ιατρικής θεραπείας να ακολουθήσει. Και όχι στο Μονακό. Για λόγους ιδιωτικότητας έπρεπε να είναι κάπου έξω από το Μονακό»,

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel (@royalcurtsey)

 

«Επειδή ξέρω ότι κυκλοφορούν φήμες εκεί έξω αφήστε με να ξεκαθαρίσω: Αυτό δεν είναι COVID. Δεν έχει σχέση με κάποιον καρκίνο. Δεν είναι θέμα προσωπικής σχέσης. Κι αν θέλετε να συζητήσουμε και μία άλλη φήμη, δεν συνδέεται με πλαστική χειρουργική ή κάποια επέμβαση στο πρόσωπο, με τίποτα», σημείωσε επίσης.

«Αυτά δεν είναι προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση μας. Δεν έχουν καμία σχέση με τον δεσμό μεταξύ δύο συζύγων. Είναι διαφορετικής φύσης» είπε ακόμα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ