Η Salma Hayek πήρε το αστέρι της στο Χόλιγουντ: Με μίνι, φτερά & μπότες η 14χρονη κόρη της (φωτό & βίντεο)

 Έγινε η 2.709η διασημότητα που κέρδισε ένα αστέρι!

Το Χόλιγουντ καλωσορίζει και επίσημα πλέον την Salma Jayek, με την stra να παίρνει το δικό της αστέρι στο Walk of Fame.

Την Παρασκευή, η 55χρονη ηθοποιός έγινε η 2.709η διασημότητα που κέρδισε ένα αστέρι, σε μια ειδική τελετή έξω από το θέατρο TCL.

Instagram

Instagram

Instagram

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας η Hayek ενθάρρυνε, σύμφωνα με το People, τους άλλους να «βρουν κάτι να αγαπήσουν» όσο εκείνη αγαπά τον κινηματογράφο.

«Αν νομίζετε ότι δεν είστε καλοί σε αυτό όπως εγώ, κάντε τον εαυτό σας καλό σε αυτό», είπε η σταρ του House of Gucci. «Δεν χρειάζεται να είναι οι ταινίες. Να είσαι ο καλύτερος σου εαυτός σε ό,τι κάνεις».

Παράλληλα μίλησε για ένα τρομακτικό περιστατικό που βίωσε τη δεκαετία του 1990 στο Χόλιγουντ, όταν κάποιος πήγε να την μαχαιρώσει.

Η ηθοποιός είπε ότι ένας "φτωχός που καθόταν στο πάτωμα και ήταν πολύ μπερδεμένο». Προσπάθησε να της επιτεθεί αφού εκείνη αγνόησε την έκκλησή του, ενώ έδειχνε σε μια φίλη της την περιοχή. Τελικά, δύο «κύριοι» από τους Hells Angels σταμάτησαν τον άνδρα και συνόδευσαν τις γυναίκες στο αυτοκίνητό τους.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα σπίτι εκείνο το βράδυ, είπα "Τι κάνω εδώ; Κανείς δεν με θέλει. Δηλαδή, κόντεψα να σκοτωθώ σήμερα».

 

 

Παράλληλα είπε ότι βίωσε ρατσισμό με την ίδια να θυμάται ένα στούντιο που της είπε «γιατί δεν επιστρέφεις στις (μεξικανικές) τηλενουβέλες; Δεν θα βρεις ποτέ δουλειά εδώ».

Η ηθοποιός των Eternals βρέθηκε μαζί με τη 14χρονη κόρη της Valentina και τον εκατομμυριούχο σύζυγό της, François-Henri Pinault, στο Λος Άντζελες για να γιορτάσουν τη σημαντική αυτή στιγμή στην καριέρα της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα μαμά και κόρη ντύθηκαν ασορτί επιλέγοντας μαύρα outfits. Ειδικότερα ηθοποιός φόρεσε ένα φόρεμα με μπαλούν φούστα και αστρφτερές λεπτομέρειες στο μούστο μαζί με ένα μπολερό.

Instagram

Η έφηβη έχει σίγουρα κληρονομήσει το στυλ της μητέρας της, επιλέγοντας ένα σύνολο που αποτελούνταν από ένα μίνι φόρεμα με γούνα στο στήθος και το στρίφωμα, ένα φαρδύ σακάκι με σατέν στο πέτο και ένα ζευγάρι δερμάτινες, μέχρι το γόνατο μπότες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ