Το τρυφερό post του John Travolta για τα 11ά γενέθλια του γιου του: «Ο μπαμπάς σε λατρεύει» (φωτό)

Μοιράστηκε μια οικογενειακή τους φωτογραφία

 Με μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία ο John Travolta ευχήθηκε στον μικρό της οικογένειας, τον Benjamin, για τα γενέθλιά του.

Ειδικότερα ο 67χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους 3.7εκατομμύρια followers του στο Instagram μια εικόνα στην οποία τον βλέπουμε μαζί με τον γιο του και την 21χρονη κόρη του Ella, η οποία πριν λίγο καιρό έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση.

«Χρόνια Πολλά υπέροχό μου αγόρι. Ο μπαμπάς σε λατρεύει» ήταν η γλυκιά ευχή που έγραψε στο post του ο Travolta για τα γενέθλια του 11χρονου πλέον γιου του.

Photo: Instagram

Ένα τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του μικρού της αδερφού ήρθε και από την Ella η οποία επίσης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Benjamin την οποία συνόδευσε με τα εξής λόγια:

«Χρόνια πολλά Benjamin! Το πιο γλυκό αγόρι που ξέρω. Συνεχίζεις να μου διδάσκεις τόσα πολλά και να φωτίζεις τη ζωή μας. Σε αγαπώ!».

Photo: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι ο John Travolta έχει αποκτήσει τα δύο του παιδιά με την  σύζυγό του Kelly Preston, η οποία πέθανε τον Ιούλιο του 2020 σε ηλικία 57 ετών, δύο χρόνια αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Αυτή δεν ήταν η μόνη τραγωδία που έχει αντιμετωπίσει η οικογένεια του ηθοποιού αφού ο μεγαλύτερός τους γιος ο Jett, πέθανε το 2009 σε ηλικία 16 ετών,  από χρόνια ασθένεια που είχε εκ γενετής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ