Nicolas Cage: Αυτή είναι η Γιαπωνέζα 5η σύζυγός του - μοντέλο μόλις 26 ετών! - ποιες ήταν οι άλλες 4 γυναίκες του (φωτό & βίντεο)

Ο συντομότερος κράτησε μόνο 4 ημέρες!

Μετρώντας ήδη πέντε γάμους στο ενεργητικό του και έχοντας καταφέρει να ξοδέψει μια περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων, ο 57χρονος Nicolas Cage είναι παντρεμένος από τον Φεβρουάριο του 2021 με την Riko Shibata.

Την Κυριακή ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε λοιπόν το ζευγάρι για ψώνια στη Νέα Υόρκη, με την Daily Mail να αναφέρει ότι η απογευματινή τους βόλτα περιελάμβανε μια στάση σε ένα κατάστημα συλλεκτικών ειδών για να αγοράσει μια μωβ προτομή του αείμνηστου και θρυλικού μουσικού των Purple Rain, Prince.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο σχεδόν ασορτί με δερμάτινα τζάκετ και τζιν παντελόνια, ενώ ο ηθοποιός φορούσε επίσης ένα μαύρο καπέλο. Ο star του κινηματογράφου και η 26χρονη Γιαπωνέζα ηθοποιός και μοντέλο έκαναν βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους του Μανχάταν και μπήκαν σε διάφορα μαγαζιά πριν καταλήξουν σε αυτό με τις αντίκες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο χρόνο στην Ιαπωνία, όπου ο Cage βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας του Σιόν Σόνο, Prisoners Of Ghostland, στην οποία είχε έναν ρόλο και η αγαπημένη του.

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Νίκολας Κέιτζ; Το βίντεο με τον ξυπόλητο, μεθυσμένο σταρ - τον πέρασαν για άστεγο & τον έδιωξαν - πώς ξόδεψε 150 εκατ

Το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας, ενώ αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος για τον διάσημο ηθοποιό που στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένος με τις Patricia Arquette (1995-2001), τη Lisa Marie Presley (2002-2004), την Alice Kim (2004-2016) και την Erica Koike (2019).

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Cage ξεκίνησε τα γυρίσματα της αμερικανικής δραματικής ταινίας Western, Butcher's Crossing στη Μοντάνα, Αυτή τη στιγμή έχει άλλες τρεις ταινίες που βρίσκονται στα σκαριά και είναι οι: The Unbearable Weight of Massive Talent, The Retirement Plan και The Old Way.

Ποιες ήταν οι άλλες τέσσερις γυναίκες του Nicolas Cage

1.  Patricia Arquette

Η πρώτη σύζυγος του ήταν η ηθοποιός Patricia Arquette. Οι δυο τους γνωρίστηκαν, σύμφωνα με το People, σε ένα εστιατόριο το 1987 όπου ο Cage έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του επί τόπου. 

Σε συνέντευξή της το 2018 στο What What Happens Live with Andy Cohen, η ίδια είχε πει ότι ο Nicolas Cage της είχε ζητήσει να του βάλει μια «αποστολή» η οποία συμπεριελάμβανε μεταξύ άλλων πράγματα όπως το να πάρει ένα αυτόγραφο από τον D. Salinger ή να κλέψει ένα άγαλμα του Bob Big Boy. Αν τα κατάφερνε θα την έκανε να τον παντρευτεί.

Τελικά έτσι και έγινε με την Arquette να είναι τότε μόλις 19 ετών! Τελικά το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Απρίλιο του 1995 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2001.

2. Lisa Marie Presley


Ο Cage γνώρισε τη Lisa Marie Presley, την κόρη του Elvis και της Priscilla Presley, σε ένα πάρτι το 2000. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2002 και υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου τρεις μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε μέχρι τον Μάιο του 2004.

3. Alice Kim

Το 2004, ο Cage συνάντησε την Alice Kim σε ένα εστιατόριο του L.A. όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα. Η Κιμ ήταν 19 ετών τότε και εκείνος 40, αλλά το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο μήνες αργότερα, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει μαζί του στη Νότια Αφρική, όπου γύριζε το Lord of War.

Ο γάμος τους σε ένα ιδιωτικό ράντσο στη βόρεια Καλιφόρνια το 2004. Ένα χρόνο αργότερα, τον Οκτώβριο, η Kim έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο του ζευγαριού, τον Kal-El. (ΟCage είναι επίσης πατέρας του Γουέστον, 30 ετών, από τη σχέση του με την Κριστίνα Φούλτον). Τελικά χώρισαν τον Ιανουάριο του 2016.

4. Erika Koike


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Ο μακράν συντομότερος γάμος του Cage (κράτησε μόλις 4 ημέρες) ήταν με την makeup artist Erika Koike, με την οποία παντρεύτηκε τον  Μάρτιο του 2019 στο Λας Βέγκας μετά από ένα χρόνο ραντεβού.

Στα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το The Blast, ο Cage  ισχυρίζεται ότι ήταν και οι δύο μεθυσμένοι και ότι «δεν είχε κατανόηση των πράξεών του όταν την παντρεύτηκε σε βαθμό που δεν ήταν σε θέση να συμφωνήσει με τον γάμο». Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε επίσης ότι υπήρχαν λόγοι για την ακύρωση, καθώς η Koike δεν «αποκάλυψε στον Cage την πλήρη φύση και την έκταση της σχέσης της με άλλο άτομο».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ισχυρίστηκε επίσης ότι η Koike δεν τον ενημέρωσε για το «ποινικό της μητρώο». Το έγγραφο δεν διευκρίνιζε ποιο ήταν το υποτιθέμενο ποινικό ιστορικό ή η ενεργός διαδικασία. Και οι δυο τους ήταν παντρεμένοι στο παρελθόν ενώ πήραν διαζύγιο τον Ιούνιο του 2019.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ