Βρεττάκος, Κωσταρέλλος, Κριθαριώτη, Ζούλιας, Κατράντζου ντύνουν διάσημες - τι προτείνουν για τα ρεβεγιόν (φωτό)

Βελούδο, πούλιες και κόκκινα φορέματα

Βρεττός Βρετάκος, Μαίρη Κατράντζου, Σήλια Κριθαριώτη, Βασίλης Ζούλιας και Χρήστος Κωσταρέλλος είναι πέντε σχεδιαστές που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ντύοντας πολλές διάσημες κυρίες.

Καθώς πλέον τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά στο erinika ψάξαμε στα social media και τις ιστοσελίδες τους για να δούμε ποιες είναι οι προτάσεις τους για τα βραδινά μας look, το φετινό ρεβεγιόν και τις γιορτές. 

Ας ξείνήσουμε με τον Βρεττό Βρετάκο που έχει συνεργαστεί και που έχει φτιάξει outfits για cleberities όπως η Beyonce,  η Jennifer Lopez και η Rita Ora.

Στο Instagram του διάσημου σχεδιαστή βρίσκουμε φωτογραφίες από τα παρασκήνια των MadWalk όπου τα μοντέλα του πόζαραν με αστραφτερές δημιουργίες από την Studio 54 couture collection του. Μάξι φορέματα με πούλιες, διαφάνεια και κοψίματα που θα έκαναν κάθε γυναίκα να δείχνει ακαταμάχητη. 

Επόμενη στην λίστα μας η Σήλια Κριθαριώτη που έχει επίσης ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες της Ελλάδας και του εξωτερικού! 

Πιο πρόσφατη ήταν η καλλονή Adriana Lima στα Fashion Awards, όπου πολλές ακόμα celebrities εμφανίστηκαν φορώντας δημιουργίες της, ενώ μην ξεχνάμε την υπέροχο θαλασσί τουαλέτα που έβαλε η Τατιάνα Μπλάτνικ στο pre-wedding party του γάμου του πρίγκιπα Φίλλιππου και της Νίνα Φλορ, αλλά και το μπλε ηλεκτρικ φουστάνι που φόρεσε στο μυστήριο στην Μητρόπολη Αθηνών, η μητέρα του γαμπρού και σύζυγος του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Άννα Μαρία.

«Το κόκκινο είναι αγάπη, έμπνευση, πάθος, αποπλάνηση, δέσμευση και στάση: να είσαι κόκκινος στον γκρίζο κόσμο. Το κόκκινο χρώμα ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία μιας Συλλογής που όχι μόνο θα έφερνε χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν αβεβαιότητα και αγωνίζονται σε αυτή την πρωτόγνωρη εποχή, αλλά θα υποστήριζε και την ελληνική μόδα, έναν επιχειρηματικό τομέα που περισσότερο από ποτέ χρειάζεται υποστήριξη διαβάζουμε στο site της σχεδιάστριας για την collection της φθινόπωρο - χειμώνας και καλά ,μαντέψατε, μας προτείνει το κόκκινο!

Τουαλέτες υπερπαραγωγή και φορέματα για σταρ του σινεμά!

Φωτογραφίες: celiakritharioti.gr

Η δεύτερη γυναίκα της λίστας μας δεν είναι άλλη από την Μαίρη Καρτάντζου η οποία μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με την Beyonce, ενώ «κρύβεται» και πίσω από την λιτή και εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε η Marie Chantal στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνας Φλορ στην Αθήνα.

Στο site της θα βρει κανείς φανταστικά, λαμπερά φορέματα για βραδινές εμφανίσεις αλλά και τις υπέροχες ομπρέ γούνες της.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Συνεχίζουμε με τον Βασίλη Ζούλια, μια από τις υπέροχες δημιουργίες του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί στην δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix Emilly in Paris. 

Βασίλης Ζούλιας όμως ήταν και το ονειρικό φόρεμα που φόρεσε η Δούκισσα Νομικού στα φετινά MadWalk και φυσικά η παρουσιάστρια δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει ντύσει ο αγαπημένος σχεδιαστής.

Εντυπωσιακά shawl, κοκτέιλ φορέματα αλλά και κολιέ με πέρλες είναι μόνο μερικά από τα όσα βρήκαμε στην ιστοσελίδα του Βασίλη Ζούλια και σίγουρα πρόκειται για κομμάτια που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε στις γιορτές.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Και κλείνουμε με τον Χρήστο Κωσταρέλλο που έχει ντύσει από διάσημες μέχρι roylas! Ειδικότερα έφτιαξε μεταξύ άλλων το ρομαντικό νυφικό της Carrie Symonds στον γάμο της με τον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson, ενώ έχουμε δει και τη βασίλισσα Μάξιμα με  bleue nuit φόρμα από το Brand Costarellos.

Μάξι φορέματα με δαντέλα και floral υφάσματα είναι μερικά από τα όσα βλέπουμε στο Instagram του σχεδιαστή. Φυσικά δεν λείπει και το κόκκινο και το βελούδου που αρμόζουν τέλεια σε βραδινές εμφανίσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ