Billie Eilish: «Άρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν 11 χρονών, κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου, νιώθω συντετριμμένη» (βίντεο)

Παραδέχτηκε ότι επηρέασε την σεξουαλική της ζωή

Αποκαλύψεις έκανε στην εκπομπή Howard Stern Show η Billie Eilish, με την 19χρονη τραγουδίστρια να λέει μεταξύ άλλων ότι έβλεπε πορνό από όταν ήταν 11 ετών, κάτι που, όπως σημείωσε, της «κατέστρεψε τον εγκέφαλο»

«Ως γυναίκα, νομίζω πως το πορνό είναι ντροπή. Παλαιότερα έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν 11 χρονών. Πιστεύω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πώς αυτό επηρέασε την σεξουαλική της ζωή και τις πρώτες της εμπειρίες: «Τις πρώτες φορές που, ξέρετε, έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό υποτίθεται πως με έλκυε. Είμαι τόσο θυμωμένη που το πορνό αγαπιέται τόσο πολύ, και είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου που σκέφτηκε πως ήταν εντάξει».

Και συνέχισε λέγοντας: « ο τρόπος που παρουσιάζεται ο γυναικείος κόλπος είναι ηλίθιος. Δεν είναι έτσι οι κόλποι. Τα γυναικεία σώματα δεν είναι έτσι». 

«Δεν είμαι μανιακή με τα ραντεβού. Δεν φλερτάρω διαρκώς. Είναι πραγματικά δύσκολο να γνωρίζεις άλλους όταν ο κόσμος σε ξέρει και φοβάται όταν σε συναντά» είπε ακόμα σημειώνοντας ότι προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζώη.

Ακόμα η Billie Eilish αναφέρθηκε στην μάχη της με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο: «θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι καλά λόγω του εμβολίου. Νομίζω πως εάν δεν εμβολιαζόμουν, θα είχα πεθάνει, γιατί ήταν πολύ δύσκολο. Εννοώ ότι ήμουν πολύ χάλια. Το εμβόλιο είναι φανταστικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ