Απολαυστικοί! Ο Hugh Jackman & η γυναίκα του χορεύουν μπροστά στο στολισμένο δέντρο - «πριν φύγω για πρόβα» (βίντεο)

Προετοιμάζεται για το «The Music Man» στο Broadway

O Hugh Jackman μοιράστηκε με τους 30.1 εκατομμύρια followers του στο Instagram ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο χορεύει μαζί με την γυναίκα του Deborra-Lee Furness μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Πριν φύγω για πρόβες, κάνω ζέσταμα με την Ντεμπς» έγραψε ο 53χρονος δύο φορές νικητής του βραβείου Tony, ηθοποιός στην ανάρτησή του που έχει συγκρεντρώσει ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια views και 4.000 σχόλια! Ο Jackman προετοιμάζεται αυτή την περίοδο για το The Music Man στο Broadway.

Στο βίντεο των 12 δευτερολέπτων, το ζευγάρι χόρεψε έναν συνδυασμό του "All I Want for Christmas is You" της Mariah Carey και του "Crank That" του Soulja Boy.

Ο Jackman και η γυναίκα του είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια.  Ο γάμος τους είναι ένας από τους μακροβιότερους της showbiz και οι δυο τους ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια παρά τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν.

Δείτε επίσης: Όλο το love story του Hugh Jackman & της Deborra-Lee: 13 χρόνια διαφορά - γάμος στους 11 μήνες - οι αποβολές - οι υιοθεσίες - η καραντίνα που τους έδεσε (φώτο-βίντεο)

Εκείνος και η Deborra-Lee ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1996. 25 χρόνια μετά και έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά (τον 20χρονο Oscar και την 15χρονη Ava) παραμένουν ερωτευμένοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ