Στα πράσα! Την απατούσε ο άντρας της & τον είδε να φιλάει την ερωμένη του μπροστά στην κάμερα του σπιτιού τους (βίντεο)

«Όταν ο σύζυγός σου είναι πολύ άρρωστος για να πάει στο οικογενειακό ταξίδι που σχεδίαζες»

Μια χρήστης του TikTok υποστήριξε ότι έπιασε τον σύζυγό της να την απατά μέσα από βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα ασφαλείας που έχει τοποθετηθεί στο κουδούνι της πόρτας τους.

Η Kaylie Kristina - γνωστή στην εφαρμογή ως @kaylie271 - μοιράστηκε πλάνα από την κάμερα που υποτίθεται ότι δείχνουν τον σύζυγό της με την ερωμένη του έξω από το σπίτι τους.

«Όταν ο σύζυγός σου είναι πολύ άρρωστος για να πάει στο οικογενειακό ταξίδι που σχεδίαζες», έγραψε η Kristina ενώ στο βίντεο φαίνεται ένας άντρας να βγάνει από την οικία να κοιτά για λίγο και στη συνέχεια να εξέρχεται μια γυναίκα που φοράει μια μπλούζα και ένα μικροσκοπικό σορτσάκι, να του δίνει ένα φιλί στο στόμα και να φεύγει.

Η Kristina πρόσθεσε τα hashtags «#cheater» και «#garbage» (δλδ άπιστος και σκουπίδι). Η γυναίκα ανέβασε το βίντεο τον Οκτώβριο και έγινε γρήγορα viral συγκεντρώνοντας πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

«Νόμιζε ότι η κάμερα ήταν απενεργοποιημένη», έγραψε η Kristina στα σχόλια ενώ πρόσθεσε, σύμφωνα με το Page Six ότι ήταν εκείνος που είχε εγκαταστήσει την κάμερα.

«Οι κλειδαριές έχουν αλλάξει και δεν μένει πλέον εδώ» ανέφερε σε νεότερη ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok. «Ναι, μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι κάποια συγγνώμη θα είναι ποτέ αρκετά καλή. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να βρεθώ σε ένα σημείο που να μπορώ να πω ότι «είναι εντάξει», γιατί δεν ήταν εντάξει» είπε ακόμα σε βίντεο που δημοσίευσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έκανε follower της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ