Τα πρώτα Χριστούγεννα της νέας Ρωσίδας royal, Rebecca Romanoff - στα κόκκινα όλη η πληθωρική οικογένεια (φωτό)

Πάντρευτηκε τον Μέγα Δούκα πριν από λίγους μήνες

Σύσσωμη φωτογραφήθηκε για τα Χριστούγεννα η οικογένεια της νέας Ρωσίδας royal, Rebecca Victoria Romanoff και του συζύγου της Μέγα Δούκα George Mikhailovich Romanoff, οι οποίοι είχαν παντρευτεί τον Οκτώβριο στην Αγία Πετρούπολη, με τον γάμο τους να είναι ο πρώτος αυτοκρατορικός γάμος που έγινε στην πόλη, μετά από έναν αιώνα.

Η  Rebecca Virginia Bettarini, η οποία υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της αλλαξοπίστησε σε Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Victoria Romanova, μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από το οικογενειακό δείπνο που έκαναν στη Μαδρίτη.

 

 

Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα για την περίσταση, ενώ η πληθωρική μητέρα του Μέγα Δούκα ντύθηκε στα κόκκινα ένα χρώμα που ταιριάζει άλλωστε με την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο σύζυγός της από πλευράς του είχε φορέσει ένα μαύρο κοστούμι με κόκκινη γραβάτα, ενώ στις εικόνες βλέπουμε και άλλα μέλη της οικογένειας να ποζάρουν όλοι μαζί.

 

 

 

 

Ποιοι είναι ο Mikhailovich Romanov και η  Rebecca Virginia Bettarini

Η 49χρονη Ιταλίδα είναι lobbyist και συγγραφέας, ενώ ο προπάππους του Mikhailovich, ο Μέγας Δούκας Kirill Vladimirovich έφυγε από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της επανάστασης των Μπολσεβίκων. 

 

 

 

 

Ήταν ξάδερφος του τελευταίου Τσάρου της Ρωσίας, Νικολάου Β,, ο οποίος σκοτώθηκε από τους επαναστάτες, μαζί με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του το 1918. Σημειώνεται ότι η δυναστεία των Romanov κυβέρνησε τη Ρωσία για περισσότερους από τρεις αιώνες πριν ο Νικόλαος Β παραιτηθεί στις αρχές του 1917.

Με υψηλούς καλεσμένους, royalς, αλλά και μέλη της κυβέρνησης να είναι καλεσμένοι , δεν είναι να απορεί κανείς γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από τον γάμο της στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Ρωσίας.

 

 

 

 

Βλέπετε ο γαμπρός είναι ο μοναχογιός της Μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna και του πρίγκιπα Franz Wilhelm της Πρωσίας και τρίτος δισέγγονος του αυτοκράτορα Αλέξανδρου Β 'της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ