O Άαρον, ''το ωραιότερο αγόρι της Γης'' παντρεύτηκε & έκανε δύο παιδιά με την Σαμ, 23 χρόνια μεγαλύτερή του - Ο γάμος καλά κρατεί

Έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Άαρον. Ισως ήταν και ο πρώτος!

Για εκείνη ήταν σίγουρα η πιο τολμηρή πράξη της ζωής της .

Kαι οι δυο τους επιβεβαίωσαν το ρητό ''ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά'', αφού ο νεαρός κούκλος ηθοποιός ήταν μόλις 18 και εκείνη 42.

 

 

 

 

 

 

Aυτή, η Sam Taylor Johnson ήταν η πρώτη σκηνοθέτης στην πρώτη του ταινία και κατάλαβε ότι είχε μπροστά της τον άντρα της ζωής της.

 

 

Σημασία έχει πως το ίδιο συνέβη και με τον γαλανομάτη άγγλο ηθοποιό, ο όποιος κεραυνοβολήθηκε από την προσωπικότητα της ξανθιάς Σαμ .

Η Σαμ μόλις είχε χωρίσει από τον πρώτο της άντρα από τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί.

 

 

 

 

Μόλις τα έφτιαξε όμως με το δεκαοκτάχρονο Άαρον έμεινε έγκυος και τον έκανε πατέρα μόλις στα 19 του.

Το δεύτερο παιδί τους δεν άργησε να έρθει και σήμερα 14 χρόνια μετά παραμένουν ένα αγαπημένο ζευγάρι και έχουν δημιουργήσει μια αρμονική οικογένεια. 

Tα 24 χρόνια που τους χωρίζουν δεν είναι πρόβλημα όπως φαίνεται για το hot ζευγάρι της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος.

Ο έρωτας του νεαρού για την μεγαλύτερη σύζυγό του ήταν τόσο σφοδρός, ώστε άλλαξε το όνομα του και πήρε το επίθετο της γυναίκας του. Έτσι από Aaron Perry Johnson σήμερα είναι γνωστός ως Aaron Taylor Wood. 

Τι έχει γραφτεί για τον Ααρόν;

O ηθοποιός Άαρον Τέιλορ Τζόνσον που γνωρίσαμε στα Kick-Ass και Nowhere Boy και εμπεδώσαμε στα Nocturnal Animals και Tenet, διαπιστώνουμε εδώ ότι είναι και καταπληκτικός χορευτής. 

Πραγματικά δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του (και δεν ευθύνεται μόνο το κολασμένο κορμί του).

 

 

 

 

 

Το υπέροχο της υπόθεσης: τον 30χρονο Βρετανό σκηνοθετεί η 53χρονη (με την οποία είναι παντρεμένοι από το 2012 με 2 παιδιά) Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, η οποία εδώ τα καταφέρνει σαφώς καλύτερα από το "50 shades of Grey"

 

 

 

 

 

 

Τι λέει ο ίδιος για την οικογένειά του; Σίγουρα με κάνει ευτυχισμένο η πατρότητα και η ηρεμία, η μετρημένη ζωή. Έχουμε τέσσερις καταπληκτικές κόρες: Angelica και Jessie από τον πρώτο γάμο της συζύγου μου Σαμ και των μικρών μου Wilde και Romy, οι οποίοι κάνουν την οικογένειά μας απίστευτα χαρούμενη! Θα μπορούσα να εγκαταλείψω τη δράση και να αφιερώσω τον εαυτό μου στην ανατροφή των παιδιών!

Πρόσφατα, συχνά σκέφτομαι αυτό, γιατί όχι; Παραδέχομαι ότι η πραγματικότητα πολλών αμερικανικών οικογενειών με τρομάζει, μερικοί από τους "φίλους" μου έχουν τρελαθεί από την παραδοξότητα, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ