Αυγουστίδης, Χολίδης, Stan, Οικονομόπουλος στο Golden Hall & η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Πατίτσα & τα παιδιά τους (φωτό)

Χαλαρές στιγμές για τους Έλληνες celebrities

Πρώτες ημέρες του νέου έτους και οι διάσημοι Έλληνες απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης πριν τελειώσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων και επιστρέψουν για τα καλά - όπως όλοι μας - στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο φακός του NDP πέτυχε λοιπόν αρκετούς celebrities που έκαναν τα ψώνια τους στο γνωστό πολυκατάστημα της Αθήνας. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο Χρήστος Χολίδης, ντυμένος με φόρμα και χροντρό μπουφάν, ήταν ένας από τους διάσημους που βρέθηκαν στο Golden Hall.

Οι φωτογράφοι αποθανάτισαν ακόμα τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος φορούσε ένα τζιν παντελόνι σε σκούρο χρώμα και μαύρο δερμάτινο τζάκετ.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης από την άλλη φορούσε τον σκούφο του και ένα λαδί μπουφάν, ενώ τέλος ο Stan ήταν ντυμένος με ένα λευκό φο΄θθτερ και γκρι παλτό.

Η Μαριέττα Χρουσαλά βόλτα με τον Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά τους

Χαλαρές στιγμές πέρασε όμως και η Μαριέττα Χρουσαλά που έκανε βόλτα στη Γλυφάδα μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια φορούσε ένα ροζ πουλοβεράκι, έκρου φόρμα και παλτό σε ανάλογους τόνους με το τοπ της, ενώ ο αγαπημένος της ήηταν ντυμένος στα μαύρα.

Η Χρουσαλά και ο Πατίτσας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2010, ενώ στις 24 Οκτωβρίου του 2012 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη Μάργκω. Στις 4 Μαρτίου 2015, γεννήθηκε το δεύτερο παιδί τους, ο Σπύρος ενώ τον Ιανουάριο του 2018 γέννησε τον μικρότερο γιο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ