Τρισευτυχισμένος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η πρώτη φωτό της νεογέννητης κόρης του - «την αντίκρισα και έλιωσα» (βίντεο)

Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη αφού χθες καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους.

Το υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους τριών κιλών, είναι το δεύτερο παιδί του τραγουδιστή ο οποίος μιλώντας στην στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ανέφερε για τον ερχομό της μικρούλας:

«Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι τόσο ευτυχισμένος, που δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου. Την αντίκρισα και έλιωσα. Είναι μία κούκλα, μία πριγκίπισσα. Είναι τρία κιλά είναι υγιέστατη και η μανούλα της είναι μια χαρά. Ακόμα δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται».

Γάμος Γρηγόρη Μπιθικώτση - Ελένης Τσιριγκάκη

Και πρόσθεσε: «Η Ελενίτσα μου ήταν αγχωμένη και μου λέει δεν το πιστεύω ότι θα πάρουμε επιτέλους το μωρό μας αγκαλιά. Το μωρό θα πάρει το όνομα της μητέρας μου που την έχασα πριν από 2 χρόνια και τα την πούμε Μεταξούλα».

Παράλληλα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανέβασε στο Facebook και την πρώτη φωτογραφία της κόρης του. Ειδικότερα στην εικόνα που μοιράστηκε βλέπουμε τα πατουσάκια της μικρής ενώ ο ευτυχισμένος μπαμπάς της γράφει:

«Μόλις ήρθε στον κόσμο η κορούλα μας!!3 κιλά,υγιέστατη και κούκλα!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον καλό μας φιλο και κορυφαίο γιατρο Alexandros D. Tzeferakos αλλα και στο φιλαράκι μας,τη μαία μας ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΞΥΠΟΛΙΤΙΔΗ για την αγάπη τους!!

Μας έδωσαν αγκαλιά μια σωστή πριγκίπισσα ❤️❤️ Το πιο μεγάλο όμως ευχαριστώ το οφείλω στον άνθρωπο μου ,τη γυναικάρα μου,την Eleni μου που μου χάρισε το πιο πολύτιμο δώρο,τη Μεταξία μας… Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Τώρα σίγουρα θα έχουμε μια καλή χρονιά!! ?????».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ