Οι μικροί πρίγκιπες του Μπουτάν με την πανέμορφη μαμά τους & τον βασιλιά «Δράκο» στα χιόνια - η φωτό των royals για το νέο έτος

Στην αγκαλιά της βασίλισσας ο μικρός της οικογένειας

Μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους του Μπουτάν, μαζί με τους δύο γιους τους, δόθηκε στη δημοσιότητα για τον εορτασμό του νέου έτους.

Στην εικόνα βλέπουμε τον βασιλιά Jigme Khesar Namgyel Wangchuck και την πανέμορφη βασίλισσά του Jetsun Pema που κρατά στα χέρια της τον μικρότερο γιο τους (21 μηνών), πρίγκιπα Jigme Ugyen Wangchuck.

Ο 6χρονος διάδοχος του θρόνου, ο πρίγκιπας Jigme Namgyel Wangchuck στέκεται μπορστά στον μπαμπά του, ενώ όλη η οικογένεια είναι ντυμένη με ζεστά ρούχα κατάλληλα για το χιονισμένο σκηνικό στο οποίο βρίσκονται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yellow (@yellow_bhutan)

Το νέο οικογενειακό πορτέτο επιλέχθηκε, σύμφωνα με την Paris Match, από το Royal Bhutan Media Agency, «Yellow Bhutan», το οποίο σχετική ανάρτηση στο Instagram αναφέρει ότι η φωτογραφία είναι για το ημερολόγιο Ιανουρίου 2022 και τραβήχτηκε στις 29 Δεκεμβρίου, όταν έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην χώρα.

«Τελειώνουμε άλλη μια χρονιά με ευγνωμοσύνη που παραμείναμε ασφαλείς υπό την προστασία του Druk Gyalpo μας και κοιτάμε το νέο έτος με ελπίδα και αισιοδοξία, καθοδηγούμενοι και εμπνευσμένοι από τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα μας. Είθε το 2022 να φέρει ειρήνη και ευτυχία σε όλους» καταλήγει η ανάρτηση.

Γεννημένη το 1990 η Jetsun Pema, στα 31 της μόλις χρόνια, είναι η νεότερη βασίλισσα στον κόσμο και σίγουρα μια από τις ωραιότερες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yellow (@yellow_bhutan)

Με κατάμαυρα μαλλιά και υπέροχο, ευγενικό πρόσωπο η πανέμορφη σύζυγος του Jigme Khesar Namgyel Wangchuck - γνωστού και ως «βασιλιά Δράκου» - ανέβηκε στον θρόνο όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011. Εκείνη ήταν τότε 21 ετών.

«Περίμενα αρκετό καιρό για να παντρευτώ. Αλλά δεν έχει σημασία πότε θα παντρευτείς, εφ' όσον παντρεύεσαι το σωστό άτομο. Είμαι βέβαιος ότι είμαι παντρεμένος με το σωστό άτομο» είχε πει σε δημοσιογράφους ο 41χρονος σήμερα βασιλιάς του Μπουτάν για τη νεαρή γυναίκα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ