Κωνσταντίνος Τζούμας: «Για τις γυναικοκτονίες φταίει η φλυαρία των γυναικών» - ο σάλος & οι διορθωτικές δηλώσεις… (βίντεο)

Έκανε «μαύρο χιούμορ» υποστήριξε ο ηθοποιός

Μετά την σεξιστική τοποθέτηση του Μητροπολίτη στην Κοζάνη που διέκοψε τη λειτουργία και είπε χαρακτηριστικά σε γυναίκες «δεν μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε, πώς τις αντέχετε;», μία νέα δήλωση για τις γυναικοκτονίες προκάλεσε σάλο.

Ειδικότερα μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό ο Κωνσταντίνος Τζούμας ανέφερε πως «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να προσωρήσει σε διορθωτικές δηλώσεις, κάνοντας λόγο αυτή τη φορά για... «μαύρο χιούμορ» από πλευράς του.

Συγκεκριμένα μιλώντας  στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο ηθοποιός ανέφερε: «Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…».

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» προσέθεσε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ