Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Tις πρωινές ώρες υπάρχει έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις ή διάσπαση της προσοχή μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας, ενώ διευκολύνει τις επαφές και τις συζητήσεις μας.

Το τετράγωνο της με τον Δία τις πρωινές ώρες δείχνει ασυμφωνίες ή έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις ή ακόμη ότι μπορεί να διασπάται η προσοχή μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνουμε αυτό που αρχίζουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, ενώ μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς. 

ΤΑΥΡΟΣ

για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας, αλλά και τον βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε για να μην καταλήξει πάλι η συζήτηση σε Βατερλό. Ακόμη και μια διαφορά απόψεων σε μικροπράγματα μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά διαφωνιών.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ