Ελένη Φουρέιρα: Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία, λέω «παναγία μου, η μαμά σου σε έκανε τόσο όμορφο» (βίντεο)

Μίλησε ανοιχτά για την σχέση της, αλλά και για το φρικτό τροχαίο του φίλου της

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον φίλο της Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στις 2 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα ανφέρθηκε στον διεθνή ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

Η τραγουδίστρια, που ήταν καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster, ανέφερε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του συνεργάτη και φίλου της Mad Clip:

«Κοίταξε εγώ αποφεύγω να μιλάω για αυτό γιατί δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο που νιώθω. Στο κεφάλι μου το έχω αφήσει ότι είναι κάπου στο εξωτερικό γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά. Δεν έχω μιλήσει για αυτό αλλά δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο με τον οποίο ήσουν πριν τρία λεπτά μαζί και να νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει και να τον παίρνεις τηλέφωνο και να μην το σηκώνει».

 

 

«Για εμένα ήταν πολύ τρομακτικό όταν έφυγε, να φύγω κι εγώ τρία λεπτά μετά με τον Αλμπέρτο. Τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν με χαιρέτησε και δεν μου το σήκωσε. Εκείνη την ώρα είπα αποκλείεται να μην μου το σήκωνε. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι έχει συμβεί.

 

 

Πονάει τόσο πολύ η οικογένειά του και αγαπάω τόσο πολύ την μαμά του και την αδερφή του, που δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί θέλω σιγά σιγά να κλείσει αυτή η πληγή. Θα κάνω ότι μπορώ για να μείνει η μνήμη του ψηλά γιατί ήταν από τα καλύτερα παιδιά.

Ίσως το καλύτερο παιδί σε όλα του. Συγκινούμαι και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ γιατί ήμουν ίσως η πρώτη που έφτασα κι είναι πολύ δύσκολο. Τον αγαπάμε πάρα πολύ. Έκανε όλους τους ανθρώπους γύρω του πολύ ευτυχισμένους».

Όσο για την σχέση της με τον Μποτία η Ελένη Φουρέιρα είπε: 

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια…», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…

Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ