Μανικιούρ, πεντικιούρ και χτένισμα στο σπίτι τέλος - θα παρακολουθούν τα post στα social media, θα πέφτουν πρόστιμα (βίντεο)

Τι είπε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Τέλος μπαίνει σε υπηρεσίες περιποίησης στο σπίτι, όπως το μανικιούρ και πεντικιούρ, σύμφωνα με τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα βάσει των όσων δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα γίνεται έλεγχος των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ θα ακολουθούν και πρόστιμα.

«Τώρα, θα ετοιμάσουμε διάταξη, ίσως να την φέρουμε και στην Ολομέλεια για τη συζήτηση περί του δικαίου του ανταγωνισμού που έχουμε την άλλη εβδομάδα, με την οποία θα δοθεί η δυνατότητα στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή να κάνει έλεγχο μέσω των αναρτήσεων που κάνουν στα social media όσοι πηγαίνουν στα σπίτια και κουρεύουν ή φροντίζουν νύχια και διαφημίζουν «τι ωραία που το κάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θέλω πολύ να το θεσπίσω αυτό διότι πολλοί απ’ αυτούς που πηγαίνουν στα σπίτια δεν έχουν ΑΦΜ επαγγελματικό και δεν κόβουν αποδείξεις. Κι αυτό δεν είναι μόνο ζήτημα φορολογικών εσόδων που χάνονται από το κράτος, που βεβαίως είναι και αυτό ένα ζήτημα το οποίο μας απασχολεί, αλλά εμένα με απασχολεί περισσότερο ο αθέμιτος ανταγωνισμός που δημιουργείται από αυτούς που πηγαίνουν στα σπίτια και παρέχουν υπηρεσία αμειβόμενοι «μαύρα», όπως λέμε, και άρα ανταγωνίζονται με αθέμιτο τρόπο εκείνους που έχουν καταστήματα, δηλώνουν τα έσοδά τους και βεβαίως έχουν ένα σωρό έξοδα. Πιστεύω ότι όταν έρθει αυτή η διάταξη, να την ψηφίσουν τα υπόλοιπα κόμματα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ