Τζώρτζης Μονογυιός: Επιμένει ο Stan για το τροχαίο - «Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών, υπάρχει οπτικό υλικό» (φωτό & βίντεο)

Η διάψευση και η απάντηση του τραγουδιστή

Φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού διέψευσε τα όσα είχε πει ο Stan, ο οποίος είχε αναφέρει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον επιχειρηματία και πώς βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε πει στο «Τι λες τώρα» και το Mega: «Ήμουν στο ρεύμα προς Βάρης – Κορωπίου και ξαφνκά είδα αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι λογικά, και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Ήταν πολύ δύσκολο.

«Άνοιξα την πόρτα και τράβηξα έξω την κοπέλα, είδα ότι είχε τις αισθήσεις της, το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του. Την ξάπλωσα στο έδαφος την ρώτησα αν είναι καλά, και μου είπε ότι «πονάει». Δεν ισχύει ότι η κοπέλα βγήκε στο δρόμο τρέχοντας, αυτό είναι παραπληροφόρηση» είχε προσθέσει μεταξύ άλλων.

Ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού - ο οποίος απεγκλώβισε τον επιχειρηματία από το φλεγόμενο όχημα - διέψευσε τα παραπάνω λέγοντας πως: «Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Σταν δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο.

 

«Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο. Για να βρεις το χερούλι από μέσα ήταν πολύ δύσκολο, χρειαζόταν τύχη και το ήθελε και ο Θεός. Έβγαλα την Αθηνά και στη συνέχεια πήγα να βγάλω τον Τζώρτζη. Ένα παιδί που ήρθε με έναν πυροσβεστήρα... Ήρωας! Η κοπέλα με το τρίχρωμο μπουφάν... Ηρωίδα! Ήρθε και κράτησε το κεφάλι της Αθηνάς λίγα μόλις μέτρα από το αυτοκίνητο που φλεγόταν».

Επιμένει ο Stan

Ο τραγουδιστής σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν παρών στον τροχαίο και πως υπάρχει υλικό από κάμερες, που μπορεί να το αποδείξει.

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απολύτως τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα.

 

 Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης.

Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων» έγραψε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ