Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα ξεκινά με ενέργεια, ενθουσιασμό και μαχητικό πνεύμα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η μέρα ξεκινά με ενέργεια, ενθουσιασμό και μαχητικό πνεύμα, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα συναντά σε τρίγωνο τον Άρη.

Αυτή θα είναι και η τελευταία της όψη, καθώς θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 10:15 το πρωί μέχρι τις 16:02, όταν θα περάσει στο επόμενο ζώδιο της Παρθένου γειώνοντας μας κάπως στις πιο πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας μας. 

ΚΡΙΟΣ

Ψάχνετε για την επόμενη περιπέτεια σας, θα θέλατε να γνωρίσετε νέα μέρη, νέους ανθρώπους, να μάθετε καινούρια πράγματα, αλλά στην παρούσα φάση πρακτικά φαίνεται ότι είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί κυρίως για οικονομικούς ή πρακτικούς λόγους. Όμως μην απογοητεύεστε. Με τόση κινητικότητα (θα το διαπιστώσετε στους επόμενους μήνες) στον τομέα των οικονομικών μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έσοδα ή κέρδη και μάλιστα από κει που δεν το περιμένετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητικό και πιεστικό το πρωινό της Πέμπτης, σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή τη δουλειά. Προσπαθήστε με ηρεμία και χωρίς βιασύνη και παρόρμηση να επιλύσετε τις όποιες διαφορές με διάλογο. Από την άλλη, είναι μια μέρα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας ή μπορεί να έχετε να κάνετε οικονομικές δοσοληψίες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με πίεση σε θέματα δουλειάς και απαιτεί συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο. Από το απόγευμα και έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα περιοριστείτε περισσότερο στο σπίτι με τη Σελήνη στην Παρθένο. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα και γκρίνιες άλλων. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ