Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον Νάσο Γαλακτερό: Η γνωριμία έγινε μέσω δουλειάς - όταν μιλήσαμε πρώτη φορά έπαθα σοκ (βίντεο)

Όσα είπε στον Θέμη Γεωργαντά

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε για τον Νάσο Γαλακτερό και αποκαλύπτει πως η γνωριμία τους έγινε μέσω της δουλειάς. Αναφέρθηκε επίση  στις σχέσεις και δήλωσε πως «όλες μας αξίζουμε την αγάπη, η οποία δίνεται απλόχερα, γιατί η αληθινή αγάπη δεν δημιουργεί προβλήματα».

«Δεν ξέραμε το τηλέφωνο του και το πήραμε από μια συνάδελφο. Παρασκευή πρέπει να ξέρεις τι εξώφυλλο έχεις τη Δευτέρα γιατί αν πάει Σαββατοκύριακο που θα βρεις εξώφυλλο; Θα έβαζα τον χωρισμό εξώφυλλο. Τον είχα πάρει τηλέφωνο και εκεί που μιλούσα με όλους τους συναδέλφους μπροστά, άρχισα να φτιάχνω τα μαλλιά μου.

Έπαθα σοκ με τον εαυτό μου. Θυμάμαι που είχα πάει να πιάσω δουλειά κάπου και μου λέει άμα περάσεις καλά οκ αλλιώς γύρνα σπίτι. Ήταν πολύ υποστηρικτικό. Αυτή τη στιγμή καταλαβαίνεις πόσο πολύ σε αγαπάει ο άλλος. Οτιδήποτε και να κάνω ξέρω ότι είμαστε ομάδα, με στηρίζει σε όλα. Η αγάπη δεν ανταγωνίζεται τίποτα» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον Θέμη Γεωργαντά.

«Στα 25 μου και 1,50 ύψος έγινα διευθύντρια του μεγαλύτερου εβδομαδιαίου περιοδικού στην Ελλάδα. Λέω για το ύψος γιατί έπαιζε ρόλο στη δεκαετία του ΄90. Η εικόνα έπαιζε ρόλο. Τότε κάπως έπρεπε να επιβληθώ στα πράγματα με εκδότη τον Κωστόπουλο. Πώς να ήμουν γλυκούλα; Αν ήμουν γλυκούλα, δεν θα μιλούσαμε, θα ήμουν κάπου πατημένη. Είναι θέμα επιβίωσης στον χώρο γιατί για μένα προτεραιότητα ήταν να γίνει η δουλειά» είπε ακόμα.

«Όταν ξεκινήσαμε στην ΕΡΤ, κάναμε πρώτη φορά ζωντανό και αντιμετωπίσαμε αρκετά έκτακτα, μπήκαμε αμέσως στα βαθιά», δήλωσε επίσης, ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε πως «στο ζωντανό δεν χαλαρώνεις ποτέ».

«Έπρεπε να επιβληθώ, ήταν θέμα επιβίωσης στον χώρο, γιατί για μένα προτεραιότητα ήταν να γίνει η δουλειά», δήλωσε ακόμα η δημοσιογράφος ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως θυσίασε τις προσωπικές της δημόσιες σχέσεις για το περιοδικό που εργαζόταν. Μάλιστα, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε πως έκαναν λάθη και πως «η δουλειά σου δεν είναι η ζωή σου».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ