Ο Peter Phillips προχωρά μετά το διαζύγιο: Σύστησε στη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ τη νέα του κοπέλα - 40χρονη, κόρη μεγιστάνα (φωτό & βίντεο)

Ποια είναι η Lindsay Wallace

 

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Peter Phillips προχώρησε και επίσημα μετά το διαζύγιό του και σύστησε την κοπέλα του στη γιαγιά του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο πατέρας δύο παιδιών φέρεται να σύστησε τη νέα του σύντροφο Lindsay Wallace στην Βρετανίδα μονάρχη, μετά από μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Windsor.

Η εξέλιξη αυγτή έρχεται μήνες αφότου ένας εκπρόσωπος του κ. Phillips επιβεβαίωσε ότι η κα Wallace τον συνόδευσε στην κοινή βάφτιση του γιου της Zara και του Mike Tindall, Lucas, και της πριγκίπισσας Ευγενίας και του γιου τους Jack Brooksbank, τον περασμένο Αύγουστο.

Μια πηγή είπε στη The Sun: «Ήταν μια πολύ ζεστή συνάντηση και η βασίλισσα ήταν χαρούμενη που γνώρισε κάποια που κάνει τον Peter τόσο χαρούμενο (...) Είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι η Lindsay έχει τώρα τύχει ειλικρινούς υποδοχής από την βασιλική οικογένεια και είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα αν επέλεγαν ποτέ να παντρευτούν».

Σημειώνεται ότι ο Peter είναι ο μεγάλος εγγονός της βασιλομήτωρ καθώς ο 43χρονος είναι γιος της πριγκίπισσας Άννας (της κόρης της Ελισάβετ) και του πρώτου της συζύγου Mark Phillips με τον οποίο έμεινε μαζί από το 1973–1992. Το ζευγάρι έχει μαζί ένα ακόμα παιδί την Zara Tindall η οποία πριν λίγο καιρό έγινε μαμά για τρίτη φορά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @petit.royals

Ο Peter ανακοίνωσε το τέλος του γάμου του με την πρώην σύζυγό του Autumn, τον Φεβρουάριο του 2020 και οριστικοποίησε το διαζύγιό τους τον Ιούνιο. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο κόρες την Savannah και την Isla.

Ποια είναι η Lindsay Wallace

Η Wallace είναι σύμφωνα με την Daily Mail, κόρη μεγιστάνα του πετρελαίου και μητέρα δύο παιδιών ένω γνωρίζει τον κ. Phillips και την αδερφή του, Zara Tindall, από τα σχολικά τους χρόνια στο σχολείο Gordonstoun της Σκωτίας. Πιστεύεται ότι η κα Wallace και ο κύριος Phillips ήρθαν κοντά αφού πέρασαν χρόνο μαζί μετά την κατάρρευση των γάμων τους.


Η Βρετανική Sun αναφέρει πώς είναι 40 ετών και φοίτησε μαζί με την αδελφή του αγαπημένου της, Zara στο Gordonstoun, το σχολείο των 40.000 λιρών το χρόνο στο Moray της Σκωτίας, στο οποίο πήγαν επίσης ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Πρίγκιπας Φίλιππος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

Η κυρία Wallace, μητέρα δύο παιδιών, είναι ακόμη παντρεμένη με τον σύζυγό της, αν και φέρεται να έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό. Μια πηγή είπε: «Ο πατέρας της εργαζόταν στη βιομηχανία πετρελαίου και η οικογένεια υπερηφανεύεται που είναι μια χριστιανική οικογένεια - πυλώνες της τοπικής τους κοινότητας. 

Αφού τελείωσε το σχολείο, η Lindsay εργάστηκε σε ένα κατάστημα υγιεινής διατροφής για λίγο. Τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών της.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ