Βέροια: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου 'Αλκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, "αφήστε με να πάω μαζί του", είπε ο πατέρας του (φωτό - βίντεο)

Θρήνος στην Βέροια για τον άδικο θάνατο του 19χρονου Άλκη σε δολοφονική επίθεση στην Θεσσαλονίκη.

Το ύστατο χαίρε στον Άλκη, που έχασε τη ζωή του μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στην περιοχή της Χαριλάου είπαν πριν από λίγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας, γονείς, συγγενείς και φίλοι.

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού που συνόδεψε το παλικάρι τους στην τελευταία του κατοικία, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά το χαμόγελό του.

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

Με δάκρυα στα μάτια, φίλοι του παιδιού και φίλαθλοι της ομάδας του Άρη είπαν το στερνό αντίο στον 19χρονο, ο οποίος δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα επειδή απλά απάντησε όταν τον ρώτησαν οι δολοφόνοι του, ότι ήταν Αρειανός.

Νωρίτερα, κόσμος με λευκά γαρίφαλα, τα οποία υπάρχουν και πάνω στο φέρετρο του Άλκη Καμπάνου, προσήλθε στην εκκλησία προκειμένου να αποτίσει το ύστατο χαίρε στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

 

 

Στεφάνια στη μνήμη του 19χρονου Άλκη έχουν στείλει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύνδεσμος Capital Squad και το ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας αναφέρει το voria.gr.

 

 

Συγκίνησε ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτισε τον Αλκιβιάδη ο ιερέας του ναού που τελέστηκε η κηδεία.

Απευθυνόμενος προς τους γονείς και την οικογένειά του Αλκιβιάδη τους μίλησε για τον άδικο χαμό του παιδιού, που το κακό και η αμαρτία δεν πρόλαβαν να τον αγγίξουν και πηγαίνει στην αγκαλιά του Θεού, μαζί με άλλους αγγέλους.

"Θέλω να πάω μαζί του, αφήστε με σας παρακαλώ" φώναξε και ξέσπασε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη.

Κοντινοί συγγενείς κρατούν την μητέρα του ώστε να μην καταρρεύσει, και το μόνο που επαναλαμβάνει συνεχώς είναι "καλή αντάμωση να έχουμε αγόρι μου" ξεσπώντας σε δάκρυα.

eurokinissi

eurokinissi

"Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σωστά, τους λέμε να προσέχουν και έρχεται ένας αλήτης και μας τα παίρνει; Είναι δυνατόν;" λένε μεταξύ άλλων. Δίπλα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, τόσο οι φίλοι του, όσο και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ