Πέθανε η γυναίκα που γέννησε & έχασε 8 παιδιά - πρωτοσέλιδο το 1996 - το γεύμα με την Νταϊάνα - αλκοολισμοs & κατάθλιψη (φωτό - βίντεο)

H γυναίκα έχασε τα 8 μωρά της στις 24 εβδομάδες κύησης... 

Η Mandy Allwood, η οποία άφησε άναυδο τον κόσμο το 1996 όταν ανακοίνωσε ότι περίμενε οκτάδυμα, πέθανε σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η άτυχη γυναίκα δυστυχώς έχασε και τα 8 της μωρά στις 24 εβδομάδες. Να σημειώσουμε πως χθες πραγματοποιήθηκε η αποτέφρωσή της, ενώ κανένα μέλος της οικογένειάς της δεν θέλησε να παραστεί στην κηδεία της. 

 

 

Η "Octomum" έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως όταν ανακοίνωσε ότι περίμενε οκτώ παιδιά το 1996, σε ηλικία 31 ετών, με τον σύντροφό της Paul Hudson.

Αλλά τα έξι αγόρια και τα δύο κορίτσια, που γεννήθηκαν  δεν επέζησαν.Η κ. Allwood, δήλωσε ότι δεν συνήλθε ποτέ από το πένθος.  

Η δημόσια έκρηξη θλίψης μετά το θάνατο των Kypros, Adam, Martyn, Cassius, Nelson, Donald, Kitali και Layne οδήγησε τη Mandy να εμφανιστεί στην Oprah και να γευματίσει με την πριγκίπισσα Diana.

Η ιστορία της ''πουλήθηκε'' σε όλο τον κόσμο από τον δημοσιογράφο Max Clifford, τον οποίο μήνυσε με επιτυχία το 2001 για "κρυφή" απόσπαση χρημάτων από την ιστορία της σύμφωνα με την Daily Mail. 

 

 

Daily Mail

Η γυναίκα δυσκολεύτηκε να συμβιβαστεί με την απώλεια των μωρών της και μετά τον χωρισμό της από τον Hudson έπεσε σε βαριά κατάθλιψη, αλκοολισμό, και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. 

 Έχασε επίσης την επιμέλεια των τριών εν ζωή παιδιών της, αφού συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη με αυτά στο πίσω μέρος το 2007, και αποξενώθηκε από την οικογένειά της.

Συνέχισε επίσης να υποφέρει από ψεύτικη εγκυμοσύνη και είπε ότι εξακολουθούσε να αισθάνεται τα μωρά να κλωτσάνε μέσα της κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ