Σάλος στην Τουρκία: Γνωστή Youtuber ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της - εκείνη λιπόθυμη & αυτός να βγάζει selfie (φωτό & βίντεο)

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου

Τον γύρο των μέσων ενημέρωσης και των social media κάνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η γνωστή YouTuber, από την Τουρκία, Irem Ay.

Η νεαρή γυναίκα, αφού χώρισε από τον σύζυγό της, Berkay Saner, αποφάσισε να αποκαλύψει τις εφιαλτικές στιγμές της ενδοοικογενειακής βίας που έζησε μαζί του, καθώς εκείνος την κακοποίούσε.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε φαίονται αίματα, ενώ παράλληλα βλέπουμε την κοπεάλα να είναι λιπόθυμη στο πάτωμα και τον ενδιαστάσει σύζυγό της να βγάζει selfie....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΌΝΕΣ

Η ίδια ανέφερε ότι εκείνος την εκβίαζε και της έλεξε ότι θα μάθουν όλοι ότι τρώει ξύλο από τον άντρα της και τα γίνει ρεζίλι. Ωστόσο η Irem κατάφερε να τον χωρίσει και να ζητήσει περιοριστικά μέτρα, ανεβάζοντας στη συνέχεια τις εικόνες - που αποτελούν και απόδειξη της κακοποίησης - για να δείξει ότι δεν φοβάται.

Η İrem Ay έγραψε παράλληλα, σύμφωνα με την Hurriyet: «Δεν φοβάμαι εσένα, τη μητέρα σου ή τον πατέρα σου. Όλοι θα μάθουν την ιστορία».

«Αν σιωπήσω, κάθε γυναίκα στην οποία λέω «μη σιωπάς και μη φοβάσαι» θα τρομοκρατηθεί και θα σιωπήσει. Δεν φοβάμαι. Ενώ είναι εύκολο να κάνετε θόρυβο όταν συμβαίνει σε κάποιον άλλο, όταν συμβαίνει στον εαυτό σας, ντρέπεστε και συγκρατείστε. Δεν είσαι εσύ που πρέπει να ντρέπεσαι. Όχι σε κάθε μορφή βίας. Και αυτός που έβγαλε μια selfie με ένα χαμόγελο» πρόσθεσε η κοπέλα και συνέχιζε τονίζοντας:

«Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να υποφέρεις. Το βάσανο δεν ήταν ξυλοδαρμός μέχριλιποθυμίας. Δεν ήταν τα ράμματα στο πόδι από το γυαλί. Ο πραγματικός πόνος ήταν κάτι που γέμιζε την καρδιά με πόνο από την κορυφή μέχρι τα νύχια και έκανε κάποιον να θέλει να πεθάνει πριν πει σε κανέναν το μυστικό του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ