Οργανωθείτε για ταξιδάκι στη Βενετία - 25η Μαρτίου, 4 ημέρες στον παραμυθένιο προορισμό της Ιταλίας

Και εκδρομή στην Πάντοβα, την αρχαιότερη ίσως πόλη της βόρειας Ιταλίας

Είστε έτοιμοι για ταξίδι στη Βενετία και την Πάντοβα την 25η Μαρτίου;

Τα Manessis Travel προσφέρουν πακέτο που ξεκινά από 595€ για τον παραμυθένιο αυτό προορισμό της Ιταλίας.  4 μέρες αεροπορικώς λοιπόν σε Βενετία - Πάντοβα και διαμονή στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* με πρωινό. 

Pexels

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εκδρομής

1η ΜΕΡΑ

Αθήνα - Βενετία, Περιήγηση πόλης

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για την πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Άφιξη και περιήγηση στην Γαληνοτάτη, όπως ονομαζόταν η Βενετία κατά την περίοδο της κυριαρχίας της. Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ΄ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το "ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης" κατά τον Ναπολέοντα.

Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* (www.nh-hotels.com) ή παρόμοιο. Διανυκτέρευση.

Pexels

2η ΜΕΡΑ

Βενετία - Πάντοβα -Βενετία

Σήμερα αναχωρούμε για την φοιτητούπολη Πάντοβα, την αρχαιότερη ίσως πόλη της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με την ημερομηνία ίδρυσής της, τον 12ο αιώνα π.Χ. από τους Τρώες.

Θα δούμε το φημισμένο πανεπιστήμιό της, ένα από τα αρχαιότερα της Ευρώπης, την μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου με τους βυζαντινούς τρούλους και τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο, που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους λατρευτικούς χώρους της Ιταλίας, καθώς και την Prato della Valle, μια ελλειπτική πλατεία 88.000 τετραγωνικών μέτρων - η δεύτερη μεγαλύτερη της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Βενετία. Διανυκτέρευση.

Pexels

3η ΜΕΡΑ

Βενετία, Ελεύθερη μέρα. Προαιρετικά: εκδρομή στη Τεργέστη

Για τη σημερινή ελεύθερη μέρα σας προτείνουμε μια εκδρομή (έξοδα ατομικά) στην όμορφη Τεργέστη/Trieste, τα νεοκλασικά κτίρια της οποίας μαρτυρούν το αυστριακό παρελθόν της. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε μεταξύ άλλων την Πλατεία Ενότητας της Ιταλίας (Piazza Unità D´Ιtalia), μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες της Ευρώπης, με το Δημαρχείο και τα άλλα εντυπωσιακά κτίρια.

Pexels

4η ΜΕΡΑ

Βενετία - Αθήνα

Πρωινό ελεύθερο για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση μας προς Αθήνα.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το πακέτο στο manessistravel.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ