Στυλάτη για ακόμα μια φορά η βασίλισσα Λετίσια: Το κομψό παλτό, το στενό δερμάτινο παντελόνι της royal (φωτό & βίντεο)

Σε επίσημη συνάντηση στη Μαδρίτη

Άλλη μια αξεπέραστη εμφάνιση για την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, που προήδρευσε σε μια συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ορφανών του Στρατού.

Η οργάνωση γίορτασε την 150ή επέτειό της και η 49χρονη σύζυγος του βασιλιά Φελίπε επέλεξε για την περίσταση ένα παλτό από τη συλλογή A/W15 της Carolina Herrera, το οποίο έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν.

Φωτογραφίες: EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων είχε ολοκληρώσει την στυλάτη εμφάνισή της με navy δερμάτινο παντελόνι από το brand Uterqüe, Magrit γόβες σε ανάλογο χρώμα με το παντελόνι της και σκουλαρίκια επίσης από την Carolina Herrera.

Το μακιγιάζ της μητέρας της διαδόχου πριγκίπισσας Λεονόρ και της πρίγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας, ήταν ελαφρύ - όπως άλλωστε συνηθίζει - ενώ η royal είχε τα μαλλιά της κάτω.

Φωτογραφίες: Twitter

Η Λετίσια εμφανίστηκε στην συνάντηση που έγινε στη Μαδρίτη, με καλή διάθεση καθώς την υποδέχθηκε η Ισπανίδα Υπουργός Άμυνας Μαργαρίτα Ρόμπλες.

Μίλησε επίσης με τον Αρχηγό του Επιτελείου Στρατού, Στρατηγό Amador Fernando Enseñat y Berea, τον αρχηγό της Διοίκησης Προσωπικού Στρατού, Αντιστράτηγο Guillermo Fernández Sáez και τον διευθυντή του Συμβουλίου Ορφανών του Στρατού, τον Ταξίαρχο Jesús Llorente Vicente, μεταξύ άλλων αρχών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ