Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σάββατο κυλά χωρίς πολλά προβλήματα - προσοχή στις «μάχες» την Κυριακή

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο η Σελήνη από τον Αιγόκερω συναντά τον Ήλιο το πρωί σε μια θετική όψη εξαγώνου, δημιουργώντας την κατάλληλη προϋπόθεση να έχουμε μπροστά μας μια ωραία μέρα, που η ενέργεια θα κυλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και εμπόδια.

Αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονο στην πορεία που η Σελήνη θα συναντήσει και τον Ουρανό σε εξάγωνο, αλλά και τον Δία. Την Κυριακή η Σελήνη ενεργοποιεί την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα που θα γίνει ακριβείας στις 3/3 κι έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, του πλανήτη της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μια χαλαρή Κυριακή, τουλάχιστον από πλευράς επικαιρότητας και γεγονότων που έρχονται στο προσκήνιο με ένταση.

Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή στις «μάχες» που επιλέγουμε να δώσουμε, διότι μπορεί τα πράγματα να μην είναι πολύ «καθαρά».

Σε κάποια σχέση μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας, χειριστικές συμπεριφορές, συναισθηματικοί εκβιασμοί, ζήλιες, εμμονές. Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί, αλλά και Σκορπιοί του τρίτου δεκαήμερου θα προβληματιστούν περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας και πιθανώς να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται είτε με την οικογένεια είτε με τη δουλειά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Το Σάββατο η Σελήνη συναντά σε αρμονικές όψεις Ήλιο, Ουρανό και Δία, δημιουργώντας μια πιο θετική ατμόσφαιρα στη μέρα.

Βέβαια είναι μια Σελήνη που αφορά περισσότερο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τα θέματα της καριέρας κι έτσι κάποιοι μπορεί να εργάζεστε ή κι αν δεν συμβαίνει αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας να έχετε τη δουλειά, τις οικονομικές σας απολαβές και γενικότερα τα σχέδια για τη καριέρα σας.

Η Κυριακή είναι μια πιο απαιτητική μέρα για σας. Αυτό που σίγουρα δεν θα θέλατε είναι να μπείτε σε διαμάχες και διαξιφισμούς με ένα άτομο είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από το περιβάλλον εργασίας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε δράματα άλλων.

Αν έχετε έναν φίλο ή έναν πελάτη ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, βάλτε όρια με ευγενικό τρόπο. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι και γενικά φανείτε δεκτικοί στις αλλαγές, αλλά ελέγξτε πολύ καλά τις πληροφορίες που λαμβάνετε, διότι μπορεί να κρύβονται ιδιοτελή κίνητρα τα οποία δεν είναι ορατά με το πρώτο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι έντονο από κάθε άποψη και για σας αυτό αφορά κυρίως τον τομέα της επικοινωνίας. Το Σάββατο βρίσκει το πλανητικό σκηνικό να εναρμονίζεται με το γήινο στοιχείο σας και νιώθετε την ενέργεια να ρέει.

Πάντα σε μια μέρα όταν έχουμε πλανήτες που σχηματίζουν αρμονικές όψεις στο στοιχείο μας, στην προκειμένη σε ζώδια της γης όπως το δικό σας, οι μέρες κυλούν πιο όμορφα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά μας.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ταύροι προτιμάτε αυτό που είναι δοκιμασμένο και ασφαλές, όμως το Σάββατο σας προτρέπει να δοκιμάσετε και κάτι άλλο, κάτι καινούριο που μπορεί να δώσει μια διαφορετική διάσταση στις μέρες αυτές. Ίσως ανακαλύψετε κάτι που δεν ξέρετε, γι’ αυτό να είστε δεκτικοί και πρόθυμοι στις μικρές αλλαγές.

Την Κυριακή, που ενεργοποιείται από τη Σελήνη η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα, χωρίς να το συνειδητοποιείτε μπορεί να γίνεστε ιδιαίτερα αιχμηροί στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους, ιδιαίτερα όταν εκφράζετε απόλυτα τις απόψεις σας ή όταν ασκείτε κριτική.

Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε πολύ τι λέτε, αλλά και πώς το λέτε, τόσο στις διά ζώσης επαφές σας όσο και σε αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την άλλη, ακόμη κι αυτά που σας λένε οι άλλοι θα πρέπει να τα φιλτράρετε με κάποιο τρόπο, διότι μπορεί πίσω από τα λόγια να κρύβονται άλλα κίνητρα που δεν είναι ορατά με την πρώτη.

Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος ή μια έκφραση του προσώπου μπορεί να είναι πιο αποκαλυπτική σε σχέση με τον λόγο. Την Κυριακή είναι πιθανόν να έχετε στο μυαλό σας τα επαγγελματικά σας πλάνα και να νιώθετε κάπως πιεσμένοι για την εβδομάδα που ξεκινά, ειδικά αν έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ιδιαίτερα έντονο Σαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας, που για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και βγάζει προς τα έξω κάποιες έντονες επιθυμίες, ανασφάλειες και για άλλους ακόμη και κάποια κρίση στην αυτοπεποίθηση σας.

Με τόσους πλανήτες σε ζώδια της γης, η αλήθεια είναι ότι τα ζώδια του αέρα -όπως το δικό σας- νιώθουν ότι βρίσκονται λίγο έξω από τα νερά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα περάσετε ευχάριστα.

Ίσως δεν νιώθετε μεγάλη ικανοποίηση από μια σχέση, πιθανώς έχετε διάφορα πράγματα που σας αγχώνουν περισσότερο αυτή τη περίοδο, όπως είναι τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας.

Από την άλλη, όσο πιέζεστε μέσα σας για θέματα που δεν μπορείτε να λύσετε αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, μόνο τον εαυτό σας καταφέρνετε να ζορίσετε και να ρίχνετε τη ψυχολογία σας.

Πιθανώς πρέπει να αφήσετε ό,τι σας «κυνηγά» μέσα σας στην άκρη και να μην το τροφοδοτείτε υπεραναλύοντας τα πράγματα. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι άγχος για το μέλλον μιας συνεργασίας ή μπορεί να υπάρχει μια μπερδεμένη κατάσταση που αφορά σε θέματα οικονομικά και κάποιο πρόσωπο είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε ακόμη και τον σύντροφο σας.

Για άλλους μπορεί να είναι η ίδια η σχέση που σας ζορίζει. Πιθανώς να έχετε μαζέψει το προηγούμενο διάστημα κάποια παράπονα και να βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπά ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ