Η Αλεξία για τους γονείς της Σωτήρη Μουστάκα & Μαρία Μπονέλου: Αγαπιόντουσαν & πέθαναν με διαφορά 3 μηνών (βίντεο)

«Γράφανε ποιήματα ο ένας στον άλλον»

Η Αλεξία Μουστάκα, κόρη των Σωτήρη Μουστάκα και Μαρίας Μπονέλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στο "The 2night show" του ΑΝΤ1 και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια των γονιών της.

«Η μαμά μου για οκτώ χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. Στα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι όχι πως δεν με αναγνώριζε αλλά δε μιλούσε. Εγώ πήγαινα στο δωμάτιό της και τής έλεγα ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, έτσι για να την αφυπνίσω λίγο. Μετά έβγαινα έξω από το δωμάτιο κι έβαζα τα κλάματα» είπε η Αλεξία Μουστάκα και συνέχισε:

«Ο πατέρας μου προσπαθούσε πιο πολύ για εμένα αλλά και για εκείνη για να είναι δίπλα της όσο πιο πολύ μπορούσε. Της είχα λατρεία και προσπαθούσα να μην πέσω σε κατάθλιψη. Η μαμά μου «έφυγε» τρεις μήνες μετά από τον μπαμπά. Νομίζω ότι το κατάλαβε κι ένιωσε την απουσία του».

Ακόμα πρόσθεσε: «Έχω κρατήσει μια εικόνα που είχε πάντα μαζί του εκτός από την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο, δεν την είχε πάρει μαζί του. Κράτησα ρούχα, τα κείμενα από επιθεωρήσεις και ένα τετράδιο που γράφανε ποιήματα ο ένας στον άλλον».

Αναφορικά με την εμπειρία με το MeToo, είπε: «Πριν από κάποια χρόνια μου είχε συμβεί κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή μου. Μέχρι να γίνει το MeToo έλεγα ότι έχω βιαστεί ψυχολογικά. Μόλις έγινε το κίνημα, είπα "κοριτσάκι μου σύνελθε, σε εσένα δεν έχει γίνει κάτι τόσο τραγικό σε σχέση με όσους βγαίνουν και μιλούν". Και χαίρομαι πολύ που δεν μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχα. Εγώ πήγα κατευθείαν νομικά κι ακόμα κι όταν το έκανα, δεν ένιωθα έτοιμη.

Είμαι αρκετά χρόνια σε αυτήν την κατάσταση και τον τελευταίο χρόνο βρήκα τη δύναμη να τους αντιμετωπίσω ως μία πολύ δυνατή γυναίκα. Θέλω να βρω το δίκιο μου. Δεν μπορώ να πω πολλά.

Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή. Είναι πολύ σοβαρό. Δεν είναι βιασμός. Αν ήξεραν οι γονείς μου αυτά τα άτομα που έχω απέναντί μου, δεν θα το πίστευαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ