Διάσημος Ουκρανός ηθοποιός σκοτώθηκε στο μέτωπο του πολέμου, ήταν μόλις 33 ετών - τι έγραφε λίγες ώρες πριν (φωτό)

Έχασε τη ζωή του από ρωσικό βομβαρδισμό

Ο διάσημος Ουκρανός ηθοποιός, Pasha Lee, ο οποίος είχε ενταχθεί στις τάξεις της εδαφικής άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του, έχασε την ζωή του στο μέτωπο του πολέμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Οδησσού, ο Lee, σκοτώθηκε από ρωσικό βομβαρδισμό, σε μάχη στο Irpin, στις 6 Μαρτίου.

Ο Lee είχε εργαστεί εκτός από ηθοποιός, ως παρουσιαστής και συνθέτης και ήταν μόλις 33 ετών.

Όπως αναφέρει το nypost.com ο Pasha είχε εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες όπως το "The Fight Rules" του Oleksii Shaparev και το "Shadows of Unforgotten Ancestors" του Lyuboyr Levytsky.

Η Ουκρανή ηθοποιός Anastasiya Kasilova, η οποία συνεργάστηκε με τον Lee στην τηλεοπτική εκπομπή "Provincial", έγραψε στο Facebook για την απώλεια του συναδέλφου της: «Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στο Ιρπέν, υπερασπιζόμενος την Ουκρανία.

Είναι ηθοποιός, τηλεπαρουσιαστής, συνάδελφός μου και καλός γνωστός… Πριν από λίγο καιρό γυρίσαμε μαζί σε ένα teaser για μια παιδική ταινία…Ποτέ μην συγχωρείς!».

Ο 33χρονος είχε ενταχθεί, μόλις 48 ώρες πριν στις τάξεις της εδαφικής άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και στην τελευταία του ανάρτηση, λίγο πριν τον θάνατό του είχε γράψει:

«Τις τελευταίες 48 ώρες, είχαμε τηνευκαιρία να καθίσουμε και να τραβήξουμε μια φωτογραφία για το πώς μας βομβαρδίζουν, και εμείς χαμογελάμε, γιατί μπορούμε να το χειριστούμε, και όλα θα είναι Ουκρανία. Δουλεύουμε!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ