Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της & τα παιδιά τους - οι φωτό από την οικογενειακή βόλτα

Στο κέντρο της Αθήνας

Στο κέντρο της Αθήνας αποθανάτισε πριν λίγες ημέρς, ο φακός του NDP, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη.

Η Creative Director και κριτής του GNTM έκανε βόλτα μαζί με τον αγαπημένο της και τα δύο τους παιδιά, την 9χρονη Ροζαλία και τον 4χρονο Μίσα.

«Στο σπίτι είμαστε ομάδα. Αρχηγός είναι ο σύζυγός μου, ο Βασίλης» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τον άντρα της η Ζενεβιέβ, που παντρεύτηκε τον φωτογράφο το 2015.

Για την οικογενειακή βόλτα η Μαζαρί επέλεξε ένα χακί πανωφόρι, μαύρο outfit και μποτάκια στο ίδιο χρώμα, ενώ η κόρη της φορούσε ένα πολύχρωμο μπουφάν και ροζ αθλητικά.

Σπορ ντυμένοι και οι άντρες της οικογένειας, που είχαν φροντίσει με την σειρά τους να φοορέσουν κατάλληλα ρούχα για τον βροχερό καιρό.

Πρόκειται για μια σπάνια εμφάνιση αφού το ζευγάρι, κρατά όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μου φαίνεται απλώς περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει, ας πούμε, να ξέρεις το παρελθόν μου για να μάθεις ποια είμαι. Είμαι αυτή που βλέπεις, δεν σου κρύβομαι. Σου αρέσω δεν σου αρέσω, αυτή είμαι. Έφτασα 44 χρονών. Αλλά, για να καταλάβεις κάτι, δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με όλα αυτά. Έχω την εκπομπή, τη σχολή, δύο παιδιά και έναν άντρα» είχε δηλώσει σε άλλη συνέντευξή της η κριτής του GNTM.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ