Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στις πληροφορίες που λαμβάνουμε και αναπαράγουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα χαρακτηρίζει το Σαββατοκύριακο, ενώ από σήμερα και μέχρι και την Κυριακή περνάμε σε μια πιο ομιχλώδη, αδιαφανή και με μεγάλη σύγχυση, ευτυχώς σύντομη, περίοδο με έμφαση στο ζώδιο των Ιχθύων και τις όψεις με τον Ποσειδώνα.

Ο αρχαίος Θεός των θαλασσών και των ανθρώπινων παθών φαίνεται ότι θα δυσκολέψει τις επόμενες μέρες μας, καθώς δεν θα μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα.

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμικότητα και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των αυθεντικών εκπροσώπων του ζωδίου σας, αλλά ακόμη και για εσάς υπάρχουν μέρες που «σέρνεστε» και δεν βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι και να πάρετε αγκαλιά τον καναπέ. Ας πούμε ότι το Σαββατοκύριακο είναι από αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να κάνει πιο δύσκολο να ξεχωρίσετε ποιον πρέπει να εμπιστευθείτε και ποιον όχι… και δεν αναφέρομαι μόνο στην Κυριακή που ολοκληρώνεται η όψη, αλλά και στο Σάββατο, αφού κατά βάση από σήμερα αρχίζει αυτή η επιρροή της «σύγχυσης» και δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν αυτό το Σαββατοκύριακο και να αναστατώσουν το πρόγραμμα σας, αλλά μην αφήνετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι πιθανόν και να μην βγάλετε άκρη σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ