Τρίτο στεφάνι για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Παντρεύεται την κατά 53 χρόνια νεότερη σέξι σύντροφό του (φωτό)

Η 32χρονη Fascina είναι η τελευταία ρομαντική κατάκτηση του Καβαλιέρε

Τρίτο στεφάνι για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που παντρεύεται σήμερα την κατά 53 χρόνια νεότερή σύντροφό του, Marta Fascina, βουλευτή στο πάρτι του Forza Italia.

Ο  85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας - φαινομενικά απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα σεξουαλικά σκάνδαλα και την προχωρημένη ηλικία - αναμένεται να παντρευτεί την 32χρονη ξανθιά καλλονή στη Villa Gernetto.

Photo: ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με την  η Daily Mail η Fascina είναι η τελευταία ρομαντική κατάκτηση του Μπερλουσκόνι, αφού διέκοψε την προηγούμενη σχέση του με τη Francesca Pascale το 2020, η οποία στην ώριμη ηλικία των 34 ετών ήταν απλά πολύ μεγάλη για εκείνον.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oggi (@oggisettimanale)


Η τελετή, η οποία αρχικά φαινόταν πως είχε ακυρωθεί, δεν θα έχει θρησκευτική, νομική και πατρογονική αξία, και θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στην επαρχία Monza e Brianza της Περιφέρειας της Λομβαρδίας, αναφέρει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, αναμένονται 60 καλεσμένοι, φίλοι του στενού τους κύκλου, και το μενού προβλέπει την κοπή μιας 3όροφης τούρτας, όσα χρόνια αγάπης μεταξύ των δύο.

Photo: Instagram

Προβλέπεται η ανταλλαγή υποσχέσεων και δώρων και το μεσημεριανό γεύμα μάλλον θα συνοδεύεται από τη μουσική του μαέστρου Apicella, για πολλά χρόνια φίλος του Καβαλιέρε.

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον Καβαλιέρε, ενώ τα παιδιά του  ανησυχούν για την κληρονομιά του πατέρα τους, η οποία εκτιμάται σε περισσότερα από 6 δισ. ευρώ.

Photo: Facebook

Η διασφάλιση τους, αλλά και οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία φαίνεται να είναι ο λόγος για την επιλογή να μην πραγματοποιηθεί μια παραδοσιακή γαμήλια τελετή.



Ο Μπερλουσκόνι υπήρξε παντρεμένος με την Veronica Lario (m. 1990–2014), και την Carla Elvira Lucia Dall'Oglio (m. 1965–1985). 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ