Made in Greece η χειροποίητη granola της topwoman Φιλίππας Νάκα - Λάδι καρύδας, αλάτι Ιμαλαΐων (φωτό)

Πώς η Φιλίππα Νάκα έκανε το χόμπι της επάγγελμα; 

Η εταιρεία Phil’s Granola ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2021 αλλά η ιστορία της ξεκινάει πολύ νωρίτερα. Το 2014, ενώ  Φιλίππα ήταν στο πανεπιστήμιο, εκείνη και κάποιες φίλες της αποφασίσανε να δοκιμάσουνε να φτιάξουνε σπιτική granola.

Τρία κορίτσια εργάζονται πυρετωδώς σε ένα μικρό, πεντακάθαρο παρασκευαστήριο που μοσχομυρίζει μπαχαρικά

 

 

 

 

Όπως διηγείται και η ίδια στο site της: '' Το όνομά μου είναι Philippa Naka, γνωστ;h και ως Phil's Granola! Aρχίσαμε να πειραματιζόμαστε χρησιμοποιώντας μοναδικά υλικά από την χώρα μας και έβαλα σκοπό, να βρω την τέλεια συνταγή.

Μετά από πολλές προσπάθειες, άρχισα να μαγειρεύω granola για τους στενούς μου φίλους και την οικογένειά μου και πριν το καταλάβω, έφτασα σε. . . αυτό!

 

 

 

 

Ενώ εξακολουθώ να ψάχνω για νέους, νόστιμους συνδυασμούς γεύσεων και να χρησιμοποιώ τα καλύτερα υλικά (όπως έκανα όταν το μαγείρευα μόνο για μένα και τους ανθρώπους γύρω μου), μπορώ τώρα να μοιραστώ τη granola μου με όλους εσάς!

 

 

Η Granola του Phil είναι ένα υγιεινό σνακ φτιαγμένο από το μηδέν. 

Η παραγωγή γίνεται στο παρασκευαστήριο, δε χρησιμοποιείται κανένα μηχάνημα πέραν του φούρνου, αφού κάθε ταψί γίνεται ένα – ένα με τα χέρια. Η γκρανόλα της Φιλίππα έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό, καθώς οι καταναλωτές φαίνεται να αντιλαμβάνονται τη φιλοσοφία της δημιουργού – ένας συνδυασμός wellbeing και απόλαυσης.

H Phil’s Granola είναι ένα βιολογικό και υγιεινό σνακ με βάση τη βρώμη που φτιάχνεται με διάφορες γεύσεις και με πολλή αγάπη! Μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη, με γιαούρτι, με γάλα ή με όποιον άλλο συνδυασμό μπορείτε να σκεφτείτε.

Δείτε περισσότερα στο philsgranola.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ