Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ - Τρισάγιο στη μνήμη του δημοσιογράφου (φωτό & βίντεο)

Στο σημείο που τον εκτέλεσαν

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ,  Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος αστυνομικός συντάκτης, στις 9 Απριλίου 2021, πυροβολήθηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σήμερα Σάββατο συνάδερφοι, φίλοι και μέλη της οικογένειάς του Καραϊβάζ βρέθηκαν στο σημείο που εκτελέστηκε για την τέλεση του τρισαγίου. 

Μεταξύ άλλων, στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν επί χρόνια συνεργάτιδά του και φίλη του Ζήνα Κουτσελίνη, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, καθώς και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

«Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ Δημήτρης και Στάθα σας καλούν όλους να παραβρεθούμε ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε αλλά περιμένουμε δικαίωση. Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας» είχε γράψει η σύζυγος του δημοσιογράφου, σε ανάρτησή της στο Facebook. 

 

 

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι στο μέρος που έπεσε νερκός ο δημοσιογράφος έχει  τοποθετηθεί και μία αναμνηστική πλάκα, ενώ το μνημόσυνο για τον  έναν χρόνο από τον θάνατό του έγινε σε στενό κύκλο  στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ