Αναγνωστόπουλος - Ζαμπέτογλου: Η τηλεόραση & οι ψυχαγωγικές εκπομπές - «έχει χαθεί το μέτρο» (βίντεο)

«Την αρρώστια μπορείς να την ταΐσεις, η υγεία δεν μεταδίδεται»

 

Καλεσμένοι στο The 2night show ήταν το βράδυ της Δευτέρας οι παρουσιαστές του «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, που μίλήσαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα επαγγελματικά τους βήματα, αλλά και στο γενικότερο τηλεοπτικό τοπίο.

Για την απόφασή τους να πάνε στην ΕΡΤ, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δήλωσε: «Είχαμε προτάσεις από άλλα κανάλια, αλλά θέλαμε να πάμε στην ΕΡΤ. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη.

Η ΕΡΤ είναι μητρικό σκάφος για τη γενιά μας. Είναι τιμή να σου κάνει πρόταση η ΕΡΤ. Να πεις «Θα το σκεφτώ;» Επίσης θα κάναμε την εκπομπή που θέλαμε. Τα χρήματα ήταν λιγότερα».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Εμείς δεν βγάλαμε ποτέ χρήματα παρουσιαστών, γιατί δεν ήταν η δουλειά μας, ούτε κάναμε καριέρα».

Περνώντας στη "διάλυση" της ψυχαγωγίας εξαιτίας ενημέρωσης, όπως τη χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος εξέφρασε τη γνώμη του λέγοντας:

«Έχει χαθεί το μέτρο στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Καλούνται άνθρωποι να διαχειριστούν σοβαρά κοινωνικά θέματα που δεν είναι δημοσιογράφοι, και δεν μπορούν να το κάνουν. Και βάζω και τους εαυτούς μας μέσα σε αυτό. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη σειρά της, σημείωσε: «Εγώ πιστεύω στον διαχωρισμό, μ' αρέσει ο διαχωρισμός. Θέλω να ξέρω τι θα δω όταν ανοίξω την τηλεόραση. Το έχω συζητήσει κα μαζί της, εγώ όταν βλέπω την Κατερίνα Καινούργιου θέλω να μου δείχνει φουστάνια, παπούτσια, μακιγιάζ. Νομίζω ότι και εκείνη περνάει καλά έχοντας αυτή τη σκαλέτα. Κανένας δεν περνάει καλά. Για μένα σημασία είχε σημασία η σταθερότητα και η ταυτότητα».

Όσον αφορά το πώς το "Στούντιο 4" διαχερίστηκε την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέφερε στην εκπομπή του ANT1: «Εμείς ασχοληθήκαμε με την Πάτρα, με τον δικό μας τρόπο και σε μικρό κομμάτι της εκπομπής. Το κάναμε διερευνητικά, δημοσιογραφικά, τι σημαίνει το ένα, γιατί γίνεται, τι γίνεται

. Όχι μία φωνή αλλοιωμένη να λέει "Γεια σας είμαι η ράφτρα της τάδε". Δεν τσεκάρεται η είδηση καμιά φορά, ξαναβγαίνουν πράγματα, ακυρώνονται. Έχεις χαθεί μέσα σε ένα όγκο πληροφοριών».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου χαρακτήρισε τον συνάδελφό της υπερβολικό, και με τον τρόπο της εξήγησε τη θέση των υπολοίπων παρουσιαστών: «Εμείς έχουμε την πολυτέλεια να μη χρειάζεται να το κάνουμε, άλλες εκπομπές μπορεί να μην την έχουν.

Μπορεί να έχουν έναν αρχισυντάκτη στο αυτί τους να τους λέει τι θα πουν, να τους λένε για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο καθένας έχει τους λόγους του. Την αρρώστια μπορείς να την ταΐσεις, η υγεία δεν μεταδίδεται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ