Χρήστος Λούλης: Ο Έλληνας γόης ηθοποιός προκαλεί καρδιοχτύπια με τις νέες φωτό της Ολυμπίας Κρασαγάκη

Η φωτογράφιση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

 

Τον Έλληνα ηθοποιό Χρήστο Λούλη φωτογράφισε η καταξιωμένη φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη.

«Τον @christosloulis», αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram,  τον γνώρισα και τον φωτογράφισα όταν ξεκινούσε την καριέρα του. Θέλω να πιστεύω ότι του έφερα λίγο τύχη. Από τότε έδωσε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, έπαιξε σημαντικούς ρόλους έγινε σπουδαίος ηθοποιός και ακόμα συνεχίζει να έχει το ίδιο ταπεινό χαμογελαστό βλέμμα όπως στην πρώτη μας φωτογράφιση».

Ο δημοφιλής ηθοποιός απαθανατίζεται - μεταξύ άλλων - σε made in Greece σκηνικό, με θέα την Ακρόπολη.

Η φωτογράφισε έγινε στο ξενοδοχείο Coco-mat BC Athens.

Ο Χρήστος Λούλης πρωταγωνιστεί μαζί με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη στη νέα σειρά του Alpha  «Ψέματα» η οποία έκανε πρεμιέρα εχθές 5 Μαϊου 2022.  Πρόκειται για θρίλερ μυστηρίου που έχει ως κεντρικό του θέμα της έμφυλη βία. Η σειρά  από την πρώτη ημέρα προβολής της κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή: Instagram/ Olympia Krasagaki Official

 

Η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha

Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα», η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha. Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει.

Πηγή: Instagram/ Olympia Krasagaki Official

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»;

Πηγή: Instagram/ Olympia Krasagaki Official

Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας.

Πηγή: Instagram/ Olympia Krasagaki Official

Who is Who

O Χρήστος Λούλης, γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Απριλίου 1976. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή για να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών στα 20 του, απ' όπου αποφοίτησε το 1999. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Με την ομάδα του Εθνικού Θεάτρου συμμετείχε το 2006 σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη για το θεατρικό έργο Οι Πέρσες του Αισχύλου, ενώ το 2012 συμμετείχε, πάλι με το Εθνικό Θέατρο, στο Φεστιβάλ Σαίξπηρ, που διοργάνωσε το Γκλομπ Θίατερ στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.

 

 

Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο Χορν. Το 2008 τιμήθηκε με το Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Οι σκλάβοι στα δεσμά τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το 2004 συμμετείχε ως "Έρωτάς" στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Το 2019 υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά "Ενήλικοι στην Αίθουσα".

Τον Μάιο του 2020 πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το σποτ και η ερμηνεία του Λούλη επικρίθηκαν για σεξισμό με αποτέλεσμα το σποτ να αποσυρθεί.

Το 2021 έπαιξε στην ταινία "Ο άνθρωπος του Θεού".

Κατοικεί στην Αθήνα. Είναι νυμφευμένος με την Ελληνοκύπρια ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ