Οι ερωτικές προβλέψεις (23-29/5) για τα 12 ζώδια: θα βρούμε το κουράγιο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες & να διεκδικήσουμε

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, ένας μήνας ο οποίος ήταν αρκετά κρίσιμος αφού κλόνισε τις σχέσεις μας σε βάθος και μας έφερε μπροστά σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης αλλάζουν ζώδιο, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε και νέες εξελίξεις στα ερωτικά μας.

Συγκεκριμένα, στις 23/05/2022 ο Ερμής που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία θα επιστρέψει ξανά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 04/06/2022 και θα επαναφέρει ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει από τέλη Απριλίου έως το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Ο Ερμής στον Ταύρο στρέφει την προσοχή μας σε πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και θέματα ασφάλειας και μας κάνει πιο ρεαλιστές, λογικούς και προσγειωμένους. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί απέναντι σε καθυστερήσεις, αναβολές και ασυνεννοησίες, αφού ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και να δημιουργεί ευτράπελα. Στις 25/05/2022 ο Άρης θα κάνει δυναμική είσοδο στον Κριό, δηλαδή στο ζώδιο που κυβερνά.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 05/07/2022 η θέση αυτή θα μας χαρίσει απλόχερα ενέργεια, δυναμισμό, έντονη σεξουαλικότητα και θάρρος, και θα βρούμε το κουράγιο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να δράσουμε και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας με αποφασιστικότητα.

Ωστόσο, θα πρέπει όσο γίνεται να ελέγξουμε τα νεύρα και τον παρορμητισμό μας, αφού θα είναι εύκολο να εμπλακούμε σε καβγάδες με το ταίρι μας ή να κάνουμε πράγματα πάνω στην έξαψη της στιγμής τα οποία θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 27/05/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει ίντριγκες και έντονα πάθη μέσα στις σχέσεις μας.

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και μην αφήσετε τη ζήλια, την παράνοια και τις εμμονές να σας οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια.

Στις 28/05/2022 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Ταύρο, μια θέση που της ταιριάζει πολύ αφού είναι το ζώδιο που κυβερνά. Από τώρα και μέχρι τις 23/06/2022, όπου θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα σταθεροποιηθούν αρκετές καταστάσεις που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και θα αναζητήσουμε ηρεμία και ασφάλεια στις σχέσεις μας.

Η Αφροδίτη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου χαρίζει αισθησιασμό και μας δημιουργεί μια επιθυμία να χαλαρώσουμε, να αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι μας και να χαρούμε τις μικρές απολαύσεις της ζωής.

Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Άρη-Δία στο ζώδιο του Κριού, μια όψη η οποία θα μας χαρίσει θάρρος και αυτοπεποίθηση και θα μας δώσει το κίνητρο να κάνουμε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στη ζωή μας ή να πάρουμε μια πρωτοβουλία που διστάζαμε. Προσοχή, ωστόσο, στις υπερβολές και στις επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μια άκρως δυναμική και δραστήρια περίοδος για εσάς, αφού στις 25/5 ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5/7. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σας και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με θάρρος και αμεσότητα.

Δε χωράνε αναβολές ή παιχνίδια στρατηγικής μέσα στις σχέσεις σας, ούτε έχετε άλλο χρόνο να σπαταλήσετε για άτομα που δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε. Πλέον είστε εσείς εκείνοι που ορίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού και δε θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε ή να υποχωρήσετε.

Επιπλέον, η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα μπορέσετε να μαγνητίσετε το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σας και να προσπαθείτε να ζυγίσετε τις καταστάσεις μέσα από το πρίσμα της λογικής, γιατί μπορεί να κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε.

Στις 27/5 το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα δημιουργήσει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας, επομένως θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τη λογική σας και να μην υποκύψετε σε χειριστικές συμπεριφορές.

Στις 29/5 η σύνοδος Άρη-Δία στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να τολμήσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη σχέση σας. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια που θα έχει έντονο πάθος και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει στις 23/5 στο δικό σας ζώδιο σε ανάδρομη πορεία πλέον και επαναφέρει ζητήματα και συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε όσα λέτε και κανονίζετε με τους άλλους, αφού θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με το ταίρι σας.

Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες αποφάσεις που πήρατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα, αφού θα εμφανιστούν κάποια δεδομένα που δεν είχατε λάβει υπόψη σας. Εάν πάλι έρθει στο προσκήνιο ένας-μια πρώην, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να ζυγίσετε τις καταστάσεις πριν αποφασίσετε να τον-η βάλετε ξανά στη ζωή σας.

Αφήστε τις πράξεις να μιλήσουν και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις που δεν έχουν λογική βάση. Από τις 25/5 ο Άρης στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς, κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση.

Αυτή η θέση του Άρη μπορεί να μην είναι ιδανική για δράση, νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα σας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτείτε το επόμενο βήμα σας. Το χαρμόσυνο νέο της εβδομάδας για εσάς είναι το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο στις 28/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/6. Ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων και της ομορφιάς θα σας χαρίσει γοητεία και μαγνητισμό και δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί.

Έχετε ανάγκη να περάσετε όμορφα, είτε είστε σε μια σχέση είτε όχι, και θα αποφύγετε με κάθε τρόπο τις εντάσεις, τα δράματα και τους καβγάδες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να επιλύσετε ζητήματα που σας είχαν απομακρύνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο πύρινο ζώδιο του Κριού στις 25/5 και αυτή η θέση θα βάλει φωτιά στις κοινωνικές σας επαφές. Θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσετε ερωτική έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από μια παρέα, από μια ομάδα ή μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας, αφού μπορεί εύκολα να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα σε μια παρέα.

Στις 27/5 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι μια όψη που μπορεί να φέρει έντονα πάθη και σεξουαλική έξαψη, όμως ταυτόχρονα χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζήλια, καχυποψία και εμμονές. Ίσως να νιώσετε ότι το άλλο άτομο προσπαθεί να σας χειραγωγήσει ή να νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο σε μια ερωτική κατάσταση, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε ακραία συμπεριφορά. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και ορθολογιστές και μην υποκύψετε σε δράματα.

Στις 28/5 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου και σας κάνει πιο ευαίσθητους και συμπονετικούς απέναντι στους άλλους. Η θέση αυτή της Αφροδίτης ευνοεί τα ρομαντικά ειδύλλια, αλλά είναι πιθανό να φέρει και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα να εμπλακείτε μέσα σε κρυφές και μυστικές καταστάσεις ή να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε μια ενδοσκόπηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και στις 23/5 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ταύρου, επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει πριν από ένα μήνα.

Εάν είχατε ξεκινήσει μια κουβέντα με το ταίρι σας ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο, τώρα μπορεί έρθουν στην επιφάνεια νέα δεδομένα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναναστροφές σας μέσα σε παρέες ή στο διαδίκτυο, καθώς και με όσα συζητάτε με φίλους, αφού είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Στις 28/5 η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/6.

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, ιδέες και απόψεις. Είναι πολύ σημαντική η εγκεφαλική έλξη τώρα για εσάς, επομένως θα σας κερδίσει πολύ εύκολα ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να νιώσετε έντονη έλξη για ένα φιλικό σας άτομο ή για ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε μέσα από μια κοινή παρέα.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίσετε να βγαίνετε σιγά-σιγά από το καβούκι σας και δεν θα διστάσετε να πειραματιστείτε, να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στις 23/5 θα επιστρέψει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, και θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικά διλήμματα που αφορούν την καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή.

Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, εκτός από ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις, μπορεί να φέρει κάποιες συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες επαγγελματικές αποφάσεις που πήρατε, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στη συναισθηματική σας ζωή και στους οικείους σας.

Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους μέχρι τις 4/6 και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας απέναντι σε αναποδιές και μπερδέματα.

Στις 25/5 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο φλογερό ζώδιο του Κριού και μπορούμε να πούμε ότι αυτή η θέση θα είναι άκρως ευνοϊκή για εσάς, αφού θα σας χαρίσει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θέληση να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. Γενικώς, το επόμενο διάστημα θα έχετε μεγάλη ανάγκη για δράση και περιπέτεια και θα αναζητήσετε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα.

Τολμήστε λοιπόν να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας και πάρτε ρίσκα που σε άλλη περίπτωση θα διστάζατε. Μην ξεχνάτε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ