Tίγρης η Kris Jenner: Φόρεμα με animal print Dolce & Gabbana - Την συνόδευσε ο 41xρονος σύντροφός της

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ παντρεύτηκαν για τρίτη φορά και φυσικά παρούσα ήταν όλη η διάσημη οικογένεια.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν την Κυριακή στο κοσμοπολίτικο Portofino της Ιταλίας, με την τελετή να γίνεται στην L'Olivetta, μια βίλα που ανήκει στους Dolce & Gabbana - έτσι δεν πρέπει μας κάνει εντύπωση που όλα τα outfits ήταν από τους διάσημους designers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Μετά την «προπόνηση» στο Λας Βέγκας και την νόμιμη τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, η 43χρονη reality star και ο 46χρονος ντράμερ των Blink182 είπαν «I do» για τρίτη - και ελπίζουμε για τελευταία - φορά!

 

Φωτογραφίες: Instagram 

Η δεξίωση έγινε στο Castello Brown, ένα κάστρο του 16ου αιώνα που βρίσκεται στην παραθαλάσσια ιταλική πόλη - θέρετρο και στον γάμο βρέθηκαν συγγενείς και στενοί φίλοι των νεόνυμφων.

Τόσο το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι - όσο και τα outfits που φόρεσαν οι γυναίκες της οικογένειας Kardashians - Jenners ήταν από τον Dolce & Gabbana. Άλλωστε και στο δείπνο που έγινε πριν τον γάμο τις είδαμε να φορούν ρούχα του γνωστού οίκου μόδας.

Βέβαια η καλαισθησία μάλλον δεν είναι στο DNA τους... Νεοπλουτισμός και κιτς αισθητική, είναι λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τα looks τους.

H μαμά των Kardashians, Kris Jenner επέλεξε πριν τον γάμο ένα τιγρέ φόρεμα για τις βόλτες της στο Portofino. 

 

 

Συγκεκριμένα όπως είδαμε και από τον λογιαριασμό dolcegabbana στο Ιnstagram , πόζαρε σε έναν matching καναπέ, με τεράστιους κρίκους για σκουλαρίκια και ένα πλατύ χαμόγελο. 

 

 

Την μαμά της αντέγραψε και η Khloe Kardashian, η οποία φόρεσε ένα στενό midi φόρεμα ίδιου print, ενώ ο φακός την έπιασε την ώρα που απολάμβανε το... παγωτό της! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ