Eβδομάδα μόδας - Μόντε Κάρλο: Υπέρκομψη η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, μικρή κυρία η κορούλα της Γκαμπριέλα (φωτό)

Έλαμπαν, μαμά και κόρη! 

Φαίνεται πως η Πριγκίπισσα Σαρλίν έχει ξεκινήσει δυναμικά τις εμφανίσεις της. Αυτή την φορά είχε μάλιστα μαζί της και την καλύτερη παρέα. Την κόρη της Γκαμπριέλα

Οι δύο Royals βρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μόντε Κάρλο. 

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έχει υπογράψει ένα "άκρως εμπιστευτικό συμβόλαιο" για να πληρώνει την σύζυγό του Σαρλίν περισσότερα από 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως, έτσι ώστε η ίδια  να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα.

Κορυφαία γαλλικά μέσα ενημέρωσης - και συγκεκριμένα το Voici και το Paris Match Belgium έφεραν στο φως την συγκεκριμένη συμφωνία. 

 

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο 64χρονος Αλβέρτος κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει την 44χρονη Σαρλίν, "στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις".

Υπενθυμίζεται ότι η Σαρλίν πέρασε σχεδόν 10 μήνες στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, αφού προσβλήθηκε από μια σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ, ενώ όταν γύρισε στο Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο, έφυγε σχεδόν αμέσως και πήγε σε κλινική στην Ελβετία για να λάβει θεραπεία για την «εξάντληση» που ένιωθε.

Τώρα όπως όλα δείχνουν η Πριγκίπισσα αρχίζει να συνηθίζει και πάλι την παλιά της ζωή, ενώ τα παιδιά της καθημερινά την κάνουν χαρούμενη και ευτυχισμένη . 

Μάλιστα η ίδια για την χθεσινή τους εμφάνιση ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της την 7χρονη κόρη της.

 

 

 

 

Στο ποστ έγραψε:'' Λάτρεψα κάθε στιγμή που προετοίμαζα την πριγκίπισσά μου για την πρώτη της επίσημη εκδήλωση. Ανυπομονούμε για μια υπέροχη βραδιά στα βραβεία μόδας. 

 

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν φόρεσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα με διάφανα μανίκια και μεγάλα σκουλαρίκια ενώ η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα ήταν το επίκεντρο της προσοχής, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα που έμοιαζε σαν να είχε βγει κατευθείαν από καβαλέτο καλλιτέχνη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ