Τατιάνα Μπλάτνικ: Καταενθουσιασμένη με τον ανιψιό της αγκαλίτσα στο Παρίσι - τα χαμόγελα της πριγκίπισσας (φωτό & βίντεο)

Είδαν τον τελικό του Champions League!

Όμορφες στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της ανιψιό πέρασε η Τατιάνα Μπλατνικ, η οποία και δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram σχετικές φωτογραφίες και ένα βίντεο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου βρέθηκε με τον Niko στον τελικό του Champions League και πανηγύρισαν μαζί τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι της Λίβερπουλ.

Στις φωτογραφίες τους βλέπουμε μεταξύ άλλων να χαμογελούν και να ποζάρουν αγκαλιά, ενώ η Μπλάτνικ ανέβασε ακόμα ορισμένα κλικς από τις βόλτες τους στο Λούβρο και τον Πύργο του Άιφελ.

Φωτογραφίες: Instagram

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από ένα παιδί τα Χριστούγεννα. Πρέπει να πω ότι το να πας τον ανιψιό σου στον τελικό του Champions League στο Παρίσι και να βλέπεις την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει είναι πολύ κοντά. Τι εμπειρία!

Δείτε όλες τις φωτό και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Μακάρι να μπορούσα να εκφράσω με λόγια πόσο καταπληκτικό ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο, όχι μόνο για τον ανιψιό μου, αλλά και για μένα.

Oλα αυτά. Πρώτο ταξίδι στο Παρίσι, πρώτο παιχνίδι, το Λούβρο.. το να ζήσεις αυτή τη στιγμή μέσα από τα μάτια του ήταν απλά απίστευτο. Αυτή είναι μια ανάμνηση που θα κρατήσω για πάντα. Σε αγαπώ Νίκο! Ελπίζω να διασκέδασες όσο κι εγώ. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να το κάνω αυτό! Πάμε Μαδρίτη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ