Σπύρος Νικολαΐδης: Πένθος για τον ηθοποιό της «Γης της Ελιάς» - Πέθανε η μητέρα του - «αντίο Άγγελέ μου…» (φωτό)

Η ανάρτησή του

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό της σειράς «Η Γη της Ελιάς», Σπύρο Νικολαΐδη, ο οποίος μέσα από ανάρτησή του γνωστοποίησε τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας.

Ειδικότερα ο τηλεοπτικός «Δημήτρης» δημοσίευσε στα stories του μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το χέρι του ακουμπισμένο τρυφερά επάνω στο χέρι της μαμάς του.

«Αντίο Άγγελέ μου…Τώρα θα με προσέχεις από ψηλά, μανούλα μου, όπως έκανες πάντα» έγραψε.

Η μητέρα του ηθοποιού είχε καρκίνο και η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ο γιος να αναγκαστεί να διακόψει τα τελευταία γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά, ώστε να είναι στο πλευρός της.

«Πριν φύγω για Αμερική βίωνα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Περνούσα χρόνια κατάθλιψη. Είχα μια σχέση πολύ δύσκολη και τοξική. Επίσης, είχαμε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Η μητέρα μου παλεύει με τον καρκίνο. Θυμάμαι εκείνη την περίοδο είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Είχα βάλει κιλά και δεν έκανα πράγματα για εμένα και την αυτοεξέλιξή μου.

Αποφάσισα λοιπόν ότι πρέπει να κυνηγήσω το όνειρό μου προκειμένου να γίνω ευτυχισμένος. Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου «τα παρατάω όλα και φεύγω να κάνω μια νέα αρχή».

Όσο ήμουν στην Αμερική χειροτέρεψαν τα πράγματα με τη μητέρα μου, ήρθε ο κορωνοϊός, σταμάτησε η παραγωγή στην οποία δούλευα και έτσι αποφάσισα να γυρίσω. Τελικά επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθε η πρόταση του Αντρέα για τις 8 λέξεις και μετά για τη ”Γη της ελιάς”.» είχε πει πριν λίγο καιρό μιλώντας στο ΟΚ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ