Η βασίλισσα Ελισάβετ με το αρκουδάκι Paddington στο Μπάκιγχαμ: «Θέλετε τοστ με μαρμελάδα mam;» - δείτε το βίντεο

Παίρνουν μαζί το πρωινό τους μέσα στο παλάτι

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, κάτι που άλλωστε έχει παραδεχτεί δημόσια και ο εγγονός της πρίγκιπας Χαρί!

Οι εκατομμύρια θαυμαστές της 96χρονης royal ενθουσιάστηκαν με το κωμικό βίντεο, που δόθηκε στην δημοσιότητα με αφορμή τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο της Βρετανίδας μονάρχη.

Ειδικότερα η Ελισάβερτ εμφανίστηκε σε ένα σκετσάκι - έκλπηξη, μαζί με το ακρουδάκι Paddington - σήμα κατατεθέν του Λονδίνου (έτσι ονομάζεται και ο μεγαλύτερος σταθμός του Μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας).  

 

 

Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία του Jubilee, την οποία η βασίλισσα είδε βέβαια από την τηλεόραση, αφού δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την κινητικότητά της.

Δεν είναι γνωστό αν η 96χρονη μονάρχης θα εμφανιστεί στην σημερινή εκδήλωση, ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στο τέλος της πομπής των 2,5 ωρών.

Στο βίντεο λοιπόν βλέπουμε την 96χρονη να παίρνει το πρωίνό της μαζί με τον διάσημο αρκούδο, μέσα στο Μπάκιγχαμ. «Θα θέλατε ένα σάντουιτς με μαρμελάδα; Πάντα κρατάω ένα για ώρα ανάγκης» την ρωτά ο  Paddington.

«Το ίδιο και εγώ» του απαντά η βασίλισσα και βγάζει το τοστ από την τσάντα της! «Κρατάω το δικό μου εδώ, για αργότερα» προσθέτει, αφού το τοστ με μαρμελάδα είναι ένα από τα αγαπημένα της σνακ.

«Το πάρτι έχει ξεκινήσει. Καλό Jubilee και σας ευχαριστώ για όλα» θα της πει ο αρκούδος, ενώ έξω από το παράθυρο ακούγεται ο κόσμος που έχει συγκετρωθεί για να γιορτάσει τα 70 της χρόνια στον θρόνο. «Αυτό είναι πολύ ευγενικό του απαντά» η Ελισάβετ. 

Το βίντεο μας γύρισε πίσω στο 2012 όταν είχαμε δει την βασίλισσα σε ένα ανάλογο σκετς με τον James Bond, το οποίο είχε δημιουργηθεί με αφορμή  την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

Τότε η μονάρχης είχε συναντήσει στο παλάτι τον πιο διάσημο Βρετανό πράκτορα, τον «ΟΟ7» και στην συνέχεια εμφανιζόταν (προφανώς δεν ήταν εκείνη!) να πέφτει με αλεξίπτωτο από το ελικόπτερο και να προσγειώνεται μέσα στο στάδιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ