Φρέντυ Τράγκας: Ποιος είναι ο γιος του εκλιπόντος δημοσιογράφου που αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του

Δουλεύει στου Μαξίμου

Ο μικρότερος γιος του του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ, αποποιήθηκε την κληρονομία του πατέρα του, όπως γνωστοποίησε την Τρίτη (7/6), μέσω ανακοίνωσης του δικηγόρου του Θέμη Σοφού.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ο Φρέντυ Τράγκας «δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο». 

Ακόμα «δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών» και πως «στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ).

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών λογαριασμών τού εκλιπόντος δημοσιογράφου και εκδότη δεσμεύτηκε με παραγγελία της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού πορίσματος των άνω των 60 σελίδων για τον τρόπο απόκτησης της επίμαχης περιουσίας στο εσωτερικό και το εξωτερικό και με διάταξη της Αρχής δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας και η εντολή διαβιβάστηκε στην Οικονομική Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Πρακτικά, μετά τη δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, η οποία φέρεται ότι αποτελεί προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας, δεν μπορεί από τους κληρονόμους να γίνει αποδοχή κληρονομίας, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Ποιος είναι ο Φρέντυ Τράγκας

Ο Φρέντυ Τράγκας είναι ο γιος που απέκτησε ο δημοσιογράφος από τον δεύτερο γάμο του, ενώ από τον πρώτο του γάμο απέκτησε τον μεγάλο του γιο, τον Γιάννη. Η τρίτη σύζυγος του Γιώργου Τράγκα είναι η Μαρία Καρρά με την οποία δεν είχε παιδιά, αλλά έζησε μαζί της 22 χρόνια - μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Ο 33χρονος Φρέντυ εργάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επιτελείο του πρωθυπουργού, μια θέση για την οποία είχε διαφωνήσει στο παρελθόν με τον πατέρα του.

Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από ανάρτησή του είχε ξεκαθαρίσει τότε πως ήταν επιλογή του παιδιού του να πάρει την συγκεκριμένη δουλειά και πως αυτός δεν είχε καμία εμπλοκή: «Τα παιδιά τραβάνε το δρόμο τους και οι πατεράδες το δικό τους. Αναφέρομαι σε δημοσίευμα «μαγειρεμένο» ή «καρφωτό» από το Μαξίμου και ενδεχομένως ... από το Επίνειο. 

Ο γιος μου, Φρέντυ Τράγκας, όπως όλα τα παιδιά, ακολουθεί το δικό του δρόμο, παρά τις απόψεις και τις συστάσεις μου. Με δική του πρωτοβουλία έφυγε πέρσι από το marketing των Παραπολιτικών και πήγε να εργαστεί στο τμήμα επικοινωνίας του Μαξίμου, παρά την αντίθετη άποψη του πατρός και παρά τα ελάχιστα χρήματα της αμοιβής.

Ο γιος μου, όπως εκατομμύρια παιδιά, έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και εγώ, όπως εκατομμύρια γονείς, πρέπει να τη σεβαστώ. Όποια πολιτική άποψη και αν έχει, τον αγαπώ το ίδιο.

Ο μπαμπάς, ποτέ δεν διόρισε ή παρακάλεσε να διοριστεί ο γιος στο Μαξίμου. Ούτε παροτρύνθηκε από εμένα σε αυτή την επιλογή. Αντίθετα, ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και δικαίωμά του. Τα παιδιά τραβάνε το δικό τους δρόμο και οι πατεράδες το δικό τους.».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ