Πριγκίπισσα Βικτώρια : 4 outfits σε 2 μέρες! Τα κοστούμια, το φόρεμα, η τουαλέτα - «εργαζόμενο κορίτσι» η διάδοχος (φωτό)

Τα ρούχα που πήρε μαζί της στην Ολλανδία η διάδοχος

«Εργαζόμενο κορίτσι» η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας που πραγματοποίησε, την περασμένη εβδομάδα, μια σόλο επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία.

Η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Γουσταύου και της βασίλισσας Σίλβια ταξίδεψε στην χώρα συνοδευόμενη από την Stina Billinger, την Υπουργό Εξωτερικών του Υπουργού Οικονομικών, Βιομηχανίας και Καινοτομίας.

 

 

Η κλιματική αλλαγή, η καινοτομία και η ισότητα των φίλων ήταν μερικά από τα κύρια θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο των επισκέψεων που έκανε την Τρίτη και την Τετάρτη, 7 και 8 Ιουνίου.

Αυτές τις δύο μέρες λοιπόν η διάδοχος του θρόνου εμφανίστηκε με τέσσερα διαφορετικά outfits. Ειδικότερα η 44χρονη μητέρα της πριγκίπισσας Εστέλ και του πρίγκιπα Όσκαρ πήρε μαζί της δύο κοστρούμια, ένα πράσινο από τα Zara και ένα μπεζ από το brand Filippa K.

 

 

 

 

 

 

Ήταν δύο καθαρά business looks, με την royal να συνδυάζει τα σύνολά της με γόβες σε ανάλογους τόνους με τα ρούχα της και διακριτικά κοσμήματα.

Ακόμα την είδαμε να φορά ένα φόρεμα με λουλούδια, σε λευκό, μπλε και κόκκινο χρώμα. Στη μέση της είχε προσθέσει μια μπλε ηλεκτρίκ ζώνη, ενώ η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με navy blue γόβες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

 

 

Τέλος η πριγκίπισσα Βικτώρια έβαλε στην βαλίτσα το πράσινο φόρεμα H&M Conscious Exclusive, το οποίο είχε φορέσει τον Φεβρουάριο του 2021, όταν είχε λάβει το  βραβείο «Straight of the Year» από τους αναγνώστες του «QX», του μεγαλύτερου LGBTQ ειδησεογραφικού περιοδικού της Σκανδιναβίας.

 

 

 

 

Αυτή τη φορά η Βικτώρια παρευρέθηκε στην τελετή βράβευσης Επιχειρηματιών, του Σουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Okura. 

ANP/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως και τότε η γαλαζοαίματη συνδύασε, σύμφωνα με το parismatch.com, το φουστάνι της με το headpiece της Maria Nilsdotter, το οποίο είναι διακοσμημένο με φύλλα, πέρλες και κλαδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ