H μητέρα της την έβαλε να πυροβολήσει τον πατριό της - H ιστορία της 11χρονης σε ταινία & βιβλίο (φωτό/βίντεο)

Θα μπορούσε να είναι ευφάνταστο σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, όμως η ζωή «γράφει» καθημερινά τα πιο ευφάνταστα σενάρια και είναι αυτή που εμπνέει κινηματογράφο και λογοτεχνία. 

Η Mary Bailey σκότωσε στα 11χρόνια της χρόνια τον πατριό της Wayne Wyers μετά από υπόδειξη της μητέρας της. Τη χτυπούσε, την απειλούσε με μαχαίρι και καθημερινά υφίστατο στο πλευρό του κάθε μορφής βίας. 

 «Θέλω να τον πυροβολήσεις στο κεφάλι. Αν το κάνεις, όλα θα τελειώσουν. Δεν θα πας φυλακή, είσαι πολύ νέα», της είπε η μητέρα της Priscilla. Επί δεκαετίες πάλευε με τους «δαίμονές»  της η 46χρονη σήμερα Mary. Και διηγείται τα συναισθήματά της όταν άκουσε τη μητέρα της να ζητά επίμονα να κάνει την αποτρόπαια πράξη. 

 

 

«Την παρακάλεσα, της είπα “δεν μπορώ. Μην με αναγκάσεις να το κάνω”… Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Ένιωσα λες και πέρασε μια αιωνιότητα για να φτάσω στο σαλόνι. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν δεν μπορώ να τον πυροβολήσω στο κεφάλι, οπότε σημάδεψα στο στομάχι και τράβηξα την σκανδάλη».

 

 

 

 

Η ιστορία εκτυλίχθηκε το 1987. Όταν ο τότε 29χρονος Wyers επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι. Όταν έμαθε ότι η σύζυγός του δάνεισε σε φιλικό πρόσωπο το αυτοκίνητό τους, έδειρε στο πρόσωπο την πεθερά του με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή της και απείλησε με κουζινομάχαιρο την μητέρα της Mary, Priscilla. Πριν προλάβει να της κάνει κακό, σωριάστηκε αναίσθητος από τη μέθη. Και τότε η μητέρα της Μary έφερε ένα όπλο και επιτακτικά της ζήτησε να τον σκοτώσει. Η Priscilla όταν ήταν ήρθε η αστυνομία, ισχυρίσθηκε αρχικά ότι το έκανε εκείνη, στην συνέχεια όμως ανασκεύασε την ιστορία της και είπε ότι το έκανε η μικρή κόρη της. Τελικά η Priscilla έμεινε στη φυλακή για 10 χρόνια και η μικρούλα Mary δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

 

 

 

Σήμερα ζει στη Βόρεια Καρολίνα είναι πατρεμένη με εισαγγελέα και η ίδια έχει εταιρεία κατασκευής ιατρικών ενδυμάτων. Βάλσαμο για την ψυχή της αποτέλεσε η λογοτεχνία. Στο βιβλίο της «Ο στρατιώτης της μητέρας μου», περιγράφει τα όσα έζησε και το γράψιμο όπως εξομολογήθηκε τη βοήθησε να ξεπεράσει τα τραύματά της. 

 


Η ιστορία της μικρής δολοφόνου που σκότωσε τον πατριό της μετά από υπόδειξη της μητέρας της μεταφέρεται στην μικρή οθόνη στο People Magazine Investigates με τίτλο «Οι εντολές της μαμάς μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ