Δημήτρης Παπαϊωάννου – Άρης Σερβετάλης ξανά μαζί στην παραγωγή που θα παρουσιαστεί τον Μάιο στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Τα τελευταία σχεδόν δέκα χρόνια, κάθε παραγωγή με την υπογραφή του Δημήτρη Παπαϊωάννου λογίζεται ως καλλιτεχνικό γεγονός. Γι’ αυτό ίσως και ο διεθνής χορογράφος φυλάει σαν επτασφάγιστο μυστικό το περιεχόμενο της νέας του δουλειάς που θα φιλοξενηθεί για τρεις εβδομάδες στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τον προσεχή Μάιο και παρά το γεγονός ότι οι πρόβες έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.



Μαθαίνουμε ωστόσο από το tospirto.net πως κεντρικό πρόσωπο στην παράστασή του θα είναι ο Αρης Σερβετάλης.
Ο καλός ηθοποιός έχει συνεργαστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, συμμετέχοντας στα πλέον αστικά θεάματα του δημιουργού «2» και στη «Μήδεια 2»,  παραγωγές που λειτούργησαν ως προπομποί για τη μετέπειτα εξέλιξη του Σερβετάλη στο σωματικό θέατρο.
Με πρόσφατα δείγματα τον 24ωρο Μπέκετ του «Μερσιέ και Καμιέ» στο Φεστιβάλ Αθηνών, αλλά και το «Κουρδιστό πορτοκάλι» (και τα δύο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα) που σπάει ταμεία στο θέατρο «Αποθήκη», έχουμε κάθε λόγο να ανυπομονούμε για τη νέα αυτή συνεργασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ