Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αποφύγετε τις εντάσεις ή αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε διατηρώντας τα όρια

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Κριού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας την προσέγγισή μας απέναντι στα πράγματα πιο δυναμική, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ανυπομονησία και τη βιασύνη, ειδικά τις απογευματινές ώρες, καθώς φλερτάρει με τον Άρη σχηματίζοντας σύνοδο.

Αποφύγετε τις εντάσεις ή αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε διατηρώντας τα όρια και την ψυχραιμία σας. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ακόμη μια μέρα που είστε στα «κόκκινα», αλλά ευτυχώς η τελευταία αυτής της εβδομάδας.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο, καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης θα περάσει στους Διδύμους και θα διαφοροποιήσει τα θέματα των σχέσεων και των οικονομικών.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας, δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος τόσο σε θέματα που αφορούν στην καριέρα, αλλά και στις σχέσεις. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει κάποια εσωτερική πίεση καθώς σχηματίζει σύνοδο αρχικά με τον Χείρωνα. Ίσως νιώσετε προσωρινά απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν κυλάνε όπως επιθυμείτε, ή μπορεί να ξεκίνησε κάτι σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία και στην πορεία τα πράγματα έχουν μια πιο αρνητική φόρτιση ή έχουν παγώσει.

Φυσικά με το να βιάζεστε να πάρει μπροστά το πράγμα δε σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας. Προτιμήστε να έχετε στάση αναμονής και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Από αύριο όμως θα έχετε και έναν σύμμαχο για να σας δίνει θάρρος και αισιοδοξία. Αναφέρομαι στην είσοδο της Αφροδίτης στους φιλικούς σας Διδύμους που θα βοηθήσει να είστε πιο εξωστρεφείς, αλλά να έχετε και καλύτερη διάθεση. Μέχρι τις 18/7 οι επαφές σας με τους άλλους, τα ταξίδια, οι έξοδοι θα διανθίζουν ευχάριστα την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα πιο χαλαρή, είτε ακόμη, αν δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, να βρείτε λίγες ώρες να απομονωθείτε λίγο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Εσείς οι Ταύροι χρειάζεστε πάντα λίγο χρόνο και χώρο για σας και τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να υπάρχει μια έντονη παρασκηνιακή δράση σε θέματα εργασίας ή ακόμη είναι πιθανόν το πρόγραμμα σας να ξεχειλίζει από υποχρεώσεις κι όλο αυτό να σας βαραίνει.

Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, οπότε αν είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο ή μπορεί να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που κινείστε. Η είσοδος της Αφροδίτης από αύριο στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και βοηθά να ενισχύσετε το εισόδημα σας, καθώς θα εμφανιστούν μέχρι τις 18/7 αρκετές ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της Σελήνης σήμερα από τον Κριό με τον Χείρωνα και τον Άρη μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως πιστεύατε ή μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στους στόχους σας.

Για κάποιους η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι και ένας οικονομικός λόγος. Καθώς η όψη με τον Άρη σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους στη δράση σας, καλό θα ήταν να εξασκήσετε την υπομονή σας και να είστε ψύχραιμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από αύριο θα στρέψει την προσοχή σας στον έρωτα, τις σχέσεις και τα οικονομικά και θα είναι πραγματικά ένας φύλακας άγγελος για σας. Μέχρι τις 18/7 είναι ένα υπέροχο διάστημα για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, να κάνετε κάποιες στιλιστικές αλλαγές, να επιδιώξετε περισσότερες επαφές με τους άλλους, αλλά και να απολαύσετε και κάποιες μέρες ξενοιασιάς.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ