Ρέα Τουτουντζή: Σε πένθος βυθίστηκε το διάσημο μοντέλο - Έχασε τον αγαπημένο της πατέρα

Δύσκολες ώρες για το διάσημο μοντέλο...

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται το πρώην μοντέλο Ρέα Τουτουντζή καθώς όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά φωτογραφιών με τις οποίες η ίδια αποχαιρετά τον αγαπημένο της πατέρα, με ένα συγκινητικό «αντίο» που ραγίζει καρδιές!

«Αντίο μπαμπάκα μου. Θα μου λείψεις πολύ. Είσαι και θα είσαι τα πάντα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρέα Τουτουνζή σε φωτογραφία με τον πατέρα της.

«Νιώθω ήδη μόνη μου χωρίς εσένα. Μου λείπεις τόσο πολύ. Αντίο μπαμπά μου» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δεύτερης φωτογραφίας η Ρέα Τουτουντζή, στην οποία η ίδια είναι ξαπλωμένη αγκαλιά με τον πατέρα της.

«Οι δεσμοί αίματος ανάμεσα σε μια οικογένεια είναι τα πάντα. Να το εκτιμάτε όσο το έχετε» συμπλήρωσε σε μια τρίτη φωτογραφία η Ρέα Τουτουντζή στην οποία ο πατέρας της της δίνει ένα φιλί στο κεφάλι.

«Δεν θα είμαι ποτέ το νούμερο 1 κανενός ξανά όπως ήμουν για σένα. Αντίο μπαμπά μου» συνέχισε το διάσημο μοντέλο, αποκαλώντας μάλιστα τον πατέρα της "ήρωά" της.

Η Ρέα Τουτουνζή είναι ένα πρώην μοντέλο και ηθοποιός, γεννημένη στις 18 Μαΐου. Το 1994 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Περπάτησε σε πολλές πασαρέλες, όμως σύντομα έκανε στροφή στην καριέρα της, συμμετέχοντας ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

 

 

Τον Οκτώβρη του 2012 το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Μαντζούκη. Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του το 2020, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε συνέντευξή της, ένα χρόνο μετά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ