Βενετία: Η βάφτιση της κόρης του Γιάννη Κούστα & της Μέρμηγκα θα αφήσει εποχή - το Palazzo & οι τουαλέτες των κυριών καλεσμένων - ροζ οπτασία η οικοδέσποινα (φωτό)

Βάφτισαν τη Στεφανία στον Άγιο Γεώργιο των Ελλήνων

Με κάθε επισημότητα και πολυτέλεια έγιναν χθες τα βαφτίσια της δεύτερης κόρης του ερωτευμένου ζεύγους Κούστα στην Βενετία.

Ο ισχυρός πλοιοκτήτης Γιάννης Κούστας και η «μούσα» του βάφτισαν τη Στεφανία στον Άγιο Γεώργιο των Ελλήνων, που θεωρείται η παλαιότερη, ιστορική ορθόδοξη εκκλησία στη Δύση και βρίσκεται στη συνοικία Καστέλο της Βενετίας.

Ο εφοπλιστής και η Δήμητρα Μέρμηγκα είχαν στείλει τις προσκλήσεις από τον περασμένο Ιανουάριο σε 150 φίλους τους.

Να σημειωθεί ότι ο Κούστας και η τρίτη του σύζυγος έχουν ακόμα μια κόρη, την Αικατερίνη, η οποία είχε βαπτιστεί το 2019 στην Κέρκυρα.

 

 

 

 

Ο ισχυρός άνδρας της ναυτιλιακής εταιρίας Danaos Corporation έχει επίσης δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και άλλα δύο από τον δεύτερο με τη Σοφία Γιαννικοπούλου.

Ο Γιάννης Κούστας βάφτισε τώρα με μεγάλη χαρά το έκτο του παιδί.  Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησαν αρκετοί καλεσμένοι στη βάφτιση - υπερπαραγωγή στη Βενετία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν: Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, η Σίλια Κριθαριώτη με τον άντρα της Νίκο Τσάκο, ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς με την σύζυγό του Έμιλυ, η Κλαίρη Τσαβλίρη - κόρη του Έλληνα εφοπλιστή Νικόλαου Α. Τσαβλίρη - η Βερόνικα Πάστρα, σύζυγος του επιχειρηματία Ζανν  Φραντζέσκου  - γνωστός και ως «Mr Nammos»  - ο Γιάννης Βογανάτσης,  η fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Ηλίας Κοκοτός και η Χριστιάννα Καίσαρη, σύζυγος του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη. 

 

Όπως βλέπουμε και στις σχετικές εικόνες οι κυρίες επέλεξαν εντυπωσιακά φορέματα για την βάφτιση. Επιπλέον καθώς ο εορτασμός ήταν τριήμερος τις είδαμε με πάνω από μια εμφανίσεις! 

Η οικοδέσποινα Δήμητρα Μέρμηγκα έκλεψε σίγουρα τις εντυπώσεις με την τουαλέτα της, αφού ήταν σαν μια ροζ οπτασία. 

Η Μαριέττα Χρουσαλά φόρεσε ένα μίνι φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ την είδαμε επίσης με ένα ροζ μάξι φόρεμα. Όσο για την σχεδιάστρια μόδας αυτή εμφανίστηκε με μια grande τουαλέτα η οποία είχε φοτυσκωτά μανίκια, στρας στο πάνω μέρος και μια μεγάλη κίτρινη φούστα.

 

 

 

 

 

 

Η Ανδριοπούλου φόρεσε ένα πράσινο φόρεμα, ενώ με αιθέριο πράσινο φόρεμα είδαμε και την Έμυλι Βαφεία. Ακόμα φόρεσε ένα  υπέροχο φόρεμα με χρώματα και φτερά στο τελείωμα. το οποίο ήταν επόισης μια δημιπουργία της Κριθαριώτη.

Όσο για την Βερόνικα Πάστρα εκείνη επέλεξε μια μωβ τουαλέτα ενώ έκανε έναν εντυπωσιακό κότσο στα μαλλιά της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ