Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο θέατρο με την σύζυγό του Βάσω Καβαλιεράτου - η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζεύγους (φωτό)

Είδαν το «Τι ζούμε ρε;;;»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η σύζυγός του Βάσω Καβαλιεράτου είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο το αγαπημένο ζευγάρι κρατά όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο καλλιτέχνης και η ηθοποιός έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, με τους δύο τους να πηγαίνουν στην παράσταση, «Τί ζούμε, ρε;;;», στο θέατρο Άλσο, η οποία υπενθυμίζεται ότι φέρει την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του NDP η Καβαλιεράτου επέλεξε για την έξοδο με τον σύζυγό της και πατέρας της κόρης τους Ιόλης, ένα όμορφο two-piece σύνολο και ειδικότερα μια φούστα έως το γόνατο και ένα ασορτί κοντό τοπ σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα.

Ο Δεληβοριάς από πλευράς του φόρεσε ένα καλοκαιρινό πουκάμισο με σχέδια και μια χακί βερμούδα, ενώ τον είδαμε να ποζάρει μεταξύ άλλων με την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Κώστα Κόκλα, τον Θανάση Αλευρά, την Ελένη Κοκκίδου και τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Φοίβος Δεληβοριάς είχε πει μεταξύ άλλων για την σύζυγό του: «Γιατί έκανα οικογένεια με τη Βάσω; (…) Γιατί με το κορίτσι που ερωτεύτηκα έχουμε πίστη και κέφι ότι θα φτιάξουμε την οικογένειά μας με τους δικούς μας όρους».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ